Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
klasický ledkový problém ... ec vody mám sice -/+ 0,3 ale pod ledkama vždy lepší trochu pomoct calmag ... máte někdo zkušenost s výe uvedeným kouskem ?
ja zatím měl vždy calmag od advanced nutrients..
jinak na sviluchy sem použil postřik agro svilušky... měl to kámoš v gs tak sem si řekl že to aspoň zkusím a uvidím... dvakrát sem nastříkl spodní části kytek dejme tomu tak první dvě patra od hlíny... snažil sem se odspodu ale víte jak to chodí...
nu a teď čekám co bude dál snad to bude dobrý ... dal sem tam zvlhčovačku protože pod 35%je fakt málo i v květu si myslím ideálka kolem 45 protože prostě tak jsem s hydrem zvyklý odjet sklizen i v 60%+ stačí jen pořádně foukat a měnit vzduch ..
šlape to dobře ale mám pocit že tomu poslední dobou věnuju méně času ... akvárium dítě kočky práce domácnost žena xbox... je toho na mě hodně...
tak jsem dnes zalíval vodou s bioflores a biorhizzotonicem
při té příležitosti jsem vyfotil holky po týdnu v květu
uběhlo několik dní od postřiku agro-sviluška... holky se zatím zdaj v pohodě ale moc se netáhnou tak uvidíme co další týden bioboost přidáme až se začnou objeovat paličky...
hnojiva míchám klasicky podle tabulek od očíčka +/- ale podle tabulek ...
strašně cením ty odměrky přímo na láhvi ... krom toho že je to bio a nejlepší hnoj co sem kdy jel (prostě nejvíc vyhovuje ) si mě tím fakt získali
zvlhčovačkou se pořád snažím tlačit vlhkost vzduchu nahodu .. s novým filtrem s vyšší propustností ten stan strašně fouká tak sem tomu ubral tak na 75% aby ta vlhkost nešla uplně hned pryč pořád je tam pod 35% když chcípne zvlhčovačka a to venku týden už prší ... fakt nechápu jestli to není náhodou už rozjebaný taky ho mám dlouho tak uvidíme
Hej hydro je celkom fajn, v aero stačí tak polovica a prepínaš
NFT mám doma jeden systém úplne nový na predaj, ani neviem načo som ho kupoval keď mám druhý a dva aj tak nemám kde narvať -_-
Inak čo sa týka zvlhčovačku - vieš o tom, že by sa nemala používať keď už nasadíš filter? Tá vlhkosť sa dostáva do uhlia vo filtri a znižuje jeho účinnosť zachytávať pachy. Okrem toho tie rastliny sú už dosť veľké, majú vyvinutý koreňový bal a tak si dokážu dostatok vlhkosti potiahnuť cez korene, vysoká vlhkosť je nutnosť pri malých rastlinách či klonoch keď sa korene len vyvíjajú.
9 dní 12/12
vlhkost 30-40%
teploty noc 19-23
teploty den 25-29
ph vody před hnojivama je 6,8-6,9 s hnojivama bych řekl těch 6,5 ony to trošku tlačí doluů
ec neměřím vstupní voda má 0,3-0,4 u biohnoje netřeba
záleží jestli se zapomene ráno okno otevřít nebo v noci přehodit na ventilačku ale v limitech sem dobře tak sem spokojen
box je trošku vcucnutý dovnitř (podltak) nevidím problém
hele no ja vím dobře že zvlhčovačka je dobrá hlávně na klony a mini kytičky v vegetační fázi ... já ji tam měl spíš proto aby se nemnožili ty zasraný sviluchy.. někde sem četl že se těm mrchám právě ve vlhku pak nedaří .... plus stejně to v boxu přes 45% nedělalo takže pohodička zvlhčovačka stojí tak ževentilátor hnal páru přímo do kytinek tak to zkusím vypnout no a hlídat teda kytičky aby mě nežloutly odspodu..
jinak pozoruju že už se znatelně větví a táhnou rostou hezky tak doufám že jim to vydrží ještě tak dva týdny... jak mam ve zvyku přepínat pozdě tak tady zatím mám pocit že to bude brzo a že nevyužiju potenciál celýho prostoru ...
další věc co mě docela zneklidňuje holky sem přepínal okolo 30 cm a ony pořád drží..sem tam naložím kolínka ale neřekl bych že jim dávám trdej rape
dělaj patra těsně zasebou že se mě tam blbě rvou ty kolínka...
v případě že by chtěly vystřelit do výšin mám tam nachystaou síť ale to jen v krajní nouzí protože mám rád si kytí vyndat zkontrolovat po jednom kousku a to jaksi v síti moc nejde
inspiroval sem se svým třetím kolem kde jsem na 3ech kusech udělal v polovičním boxu mocně dobrou chocolopku tak bych chtěl mocně dobrou amnesinku
málem bych zapoměl.. už holky vypouští ty správný pachy začínám mít po otevření boxu solidní erekci pachových buněk
Zaliváme čistou vodou připálujou se nám špičky ale jen decentně ❤
Máme 12/12 12dní a docela se nám v boxu líbí 😍 toto kolo by to mohly být krásný kompaktní granáty ale od převážně sativa modelu sem čekal větší skok 😂 coz nevadí třeba se ještě ukáže ✌🏻
Zalejvám co 2-3 dny pokaždý kdy dají holky najebo že dovhází voda ... od přepnutí dostaly poslední růstovku pak květový hnoje pak květový s boostem a teď čistou vodičku odteď pojedu 1-1 voda hnoje voda hnoje ...
info k zalívání:
každý druhý den zalejvám každý květináč přiblžně 2,5litry vody
jednou je to jen čistá čerstvá voda z řádu ph 6,8 ec 0,3
jednou je to voda s hnojivy ta samá voda co o řádek výš plus
10ml na 8 litrů rhizotonica
15ml na 8 litrů boosta
15ml na 8 litrů flores (DO odměrky dávám 20 ale vždy tam něco zůstává protože ten flores je takový hustý a nevyteče všechno )
takhle to střídám pořád dokola ...
používám tuhle nádobu abych se dostal v klidu i k zadním květníkům
ano rozprašovací pistolí to sice trvákrapítek dýl ale když otočím špičkou a upravím rozstřik spíš na takový proud než vyloženě vodní mlhu strávím u toho asi 20 minut se vším okolo