Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Sweet cheese na parapetu
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
kery-
Stálý Člen

Karma uživatele kery- - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Jinak zalévám zhruba každý 2.-4. den (průměrem ten třetí), kdy do každého truhlíku naleju asi litr vody. Zalévám, až když je horní vrstva hlíny suchá. Do každé zálivky přidávám odměrku Kristalonu, stejně jako v prvním kole.

Old Post 03-10-2020 v 09:07 AM
kery- je offline   Profil uživatele kery-   Find more posts by kery-   Foto galerie člena kery-   Click here to Send kery- a Private Message   Add kery- to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WhiteFrost
Stálý Člen

Karma uživatele WhiteFrost - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Ta to už nestihne, měl ses vysrat na fasty a koupit radši normál fotoperoidu a byl bys na tom x krát líp..

Old Post 03-10-2020 v 11:59 AM
WhiteFrost je offline   Profil uživatele WhiteFrost   Find more posts by WhiteFrost   Foto galerie člena WhiteFrost   Click here to Send WhiteFrost a Private Message   Add WhiteFrost to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kery-
Stálý Člen

Příspěvek č. 19

chlapci, ja si tu prijdu jak u debilu. xkrat jsem psal, ze jsem semena kupoval s tim, ze jsou auto. spletl jsem se.

Old Post 03-10-2020 v 15:10 PM
kery- je offline   Profil uživatele kery-   Find more posts by kery-   Foto galerie člena kery-   Click here to Send kery- a Private Message   Add kery- to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kery-
Stálý Člen

Příspěvek č. 20

jo sorry, tak jsem debil ja v cem by mi normalni perioda pomohla, kdyz jsem sazel az na konci cervence?

Old Post 03-10-2020 v 15:11 PM
WhiteFrost
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

Celkově je jedno kdy zasadíš fotoproidu, vždy sklízíš kolem září,říjen...

Old Post 03-10-2020 v 22:36 PM
WhiteFrost je offline   Profil uživatele WhiteFrost   Find more posts by WhiteFrost   Foto galerie člena WhiteFrost   Click here to Send WhiteFrost a Private Message   Add WhiteFrost to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jálo
Stálý Člen

Karma uživatele Jálo - 92% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 92% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 92% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 92% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 92% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

to máš teda těžce zpomalený, teď už se sklízí. nevím, proč ti to kvete tak pomalu, ale ty tlustý dráty, co pícháš do země aby si ohnul větev, nejsou dle mě moc ideální. to fotíš v posteli ???

Old Post 04-10-2020 v 04:19 AM
Jálo je offline   Profil uživatele Jálo   Find more posts by Jálo   Foto galerie člena Jálo   Click here to Send Jálo a Private Message   Add Jálo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kery-
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

Ano, fotim to v posteli, protoze okno je u postele. co je na tom?

To, ze sklidim pozde, neni nijak prekvapive, kdyz - jak uz tu nekolikrat zaznelo - jsem koupil jina semena, nez jsem zzamyslel (chtel jsem auto, ale koupil jsem klasickou periodu ve verzi fast).

Bud ctete cele tema, nebo nereagujte vubec. nema smysl dokola opakovat, ze jsem to posral, kdyz to vim. Stejne tak byste vedeli, ze draty mely ucel ze zacatku, kdy jsem kytku chtel tahnout po zemi. A to se taky povedlo...

Old Post 04-10-2020 v 08:30 AM
Králhrášek
Stálý Člen

Karma uživatele Králhrášek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Králhrášek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Králhrášek - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Něco málo sklidíš :p budeš sklízet v listopadu koncem a něco málo na tom bude.. lepší než nic příští rok neuděláš chybu :p A uvidíš že to zas tak špatný tohle nebude!! Já jsem jednou sklizel venku 28 listopadu brutalni kytky :p a ty to máš za oknem tak bych se nebál :p

Old Post 04-10-2020 v 16:39 PM
Králhrášek je offline   Profil uživatele Králhrášek   Find more posts by Králhrášek   Foto galerie člena Králhrášek   Click here to Send Králhrášek a Private Message   Add Králhrášek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jálo
Stálý Člen

Karma uživatele Jálo - 92% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 92% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 92% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 92% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 92% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

citace:
Původní příspěvek od kery-
Ano, fotim to v posteli, protoze okno je u postele. co je na tom?

To, ze sklidim pozde, neni nijak prekvapive, kdyz - jak uz tu nekolikrat zaznelo - jsem koupil jina semena, nez jsem zzamyslel (chtel jsem auto, ale koupil jsem klasickou periodu ve verzi fast).

Bud ctete cele tema, nebo nereagujte vubec. nema smysl dokola opakovat, ze jsem to posral, kdyz to vim. Stejne tak byste vedeli, ze draty mely ucel ze zacatku, kdy jsem kytku chtel tahnout po zemi. A to se taky povedlo...

Nechápu, proč se tak rozšiluješ, nemáš trochu smysl pro humor? Tak to fotíš v posteli, no.

Jinak téma jsem četl a vím, že máš (snad) fast verze. Ale ty fast by si dnes už sklízel, nebo byl ve finále, tak se toho furt tak nedrž. Dráty na větve chápu, ale já bych je tam nepíchal ani na začátku.

Old Post 05-10-2020 v 11:17 AM
Jálo je offline   Profil uživatele Jálo   Find more posts by Jálo   Foto galerie člena Jálo   Click here to Send Jálo a Private Message   Add Jálo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WhiteFrost
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

Kery, davej bacha at ti nepraske cevka, vyhledej si informace na netu!! očividně o tom vůbec nic nevíš, taková fast verze se už měla dávno sklízet, a je jedno že si sázel v červenci!

Old Post 05-10-2020 v 13:45 PM
kery-
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

Ano Froste, to by klidně mohla. Ono člověka docela sere, když sem napíše jednu věc a reakce na něj je taková, jako by si ho ten člověk ani nepřečetl a reaguje na něco předtím.

Na ten net se budu muset podívat, protože do teď jsem žil v tom, že jenom na ten květ je potřeba minimálně 8 týdnů. Jak jsem psal v prvním příspěvku z tohoto dubna - jsem začátečník. I tak ale nevěřím tomu, že "fast verze se už měla dávno sklízet, a je jedno že si(jsem) sázel v červenci!" - podle mě naopak ten "nesamonakvétací" fast by se měl zasadit tak, aby se sám přepnul někdy v tom červenci a do toho září si to květem dojel sám.

No nic, člověk se furt učí.

Old Post 05-10-2020 v 14:36 PM
WhiteFrost
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

Hochu trochu to proštuduj páč co jsi napsal je naprostej nesmysl, pochopíš to pak až sklidíš, budeš rád za tři brka

Old Post 05-10-2020 v 19:46 PM
kery-
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

Jo a ja nekde rikam, ze toho budu sklizet tuny? Ty sis tu zasadil mylnou predstavu, ze ja si schvalne vysadim fast na konci cervence, protoze si asi myslim, ze do posledniho slunicka mi hodi ze vseho nejvic. No, necham te v tom.

Mozna se taky spis venuj mikro za oknem, protoze pak alespon nebudes mit tak vymastenou hlavu aby sis tu odpovidal na prispevky, ktere si pochopis k obrazu svemu.

Nebudu s tebou pokracovat v debate, nijak mi to nic nedava. Pokud to ty potrebujes, tak se klidne jeste vyjadri, "hoch" ti necha posledni slovo. Reagovat nebudu.

Old Post 05-10-2020 v 20:56 PM
WhiteFrost
Stálý Člen

Příspěvek č. 30

Na ty tvoje odpovědi se ani odpovědět nedá,takový hovna jsem snad nikdy neslyšel meleš uplně mimo mísu! retard jako jsi ty tu ještě snad nebyl good luck stim tvím nepovedeným experimentem

Old Post 06-10-2020 v 11:03 AM
AladinXXX
Seržant

Karma uživatele AladinXXX - 96% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 31

nevadi mi nejaka ostrejsi debata ci vymena nazoru,to sem patri a kazdy ma na to pravo a kazdy by mel nazor druhyho respektovat.

Ale jak zacnou litat sprosty slova a nadavky tak je neco spatne.

proto davam č.WhiteFrost TB za flejmovani....

2kery- muzes jakohokoliv clena dat do ignor listu a pak nemuze komentovat tva vlakna....

Harry,jdu do baraku!
------------------------
Rap save my life!
---------------------
ten zlej..

Potřebuješ něco upravit ???-napiš mi PM.Serža

Old Post 06-10-2020 v 20:02 PM
AladinXXX je offline   Profil uživatele AladinXXX   Find more posts by AladinXXX   Foto galerie člena AladinXXX   Click here to Send AladinXXX a Private Message   Add AladinXXX to your buddy list     Navštiv homepage uživatele AladinXXX! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Namcore
Nový Člen

Karma uživatele Namcore - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

Ahoj, chci se zeptat bylo z toho vůbec něco?

Old Post 27-06-2021 v 13:43 PM
Namcore je offline   Profil uživatele Namcore   Find more posts by Namcore   Foto galerie člena Namcore   Click here to Send Namcore a Private Message   Add Namcore to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:55 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás