Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jinak zalévám zhruba každý 2.-4. den (průměrem ten třetí), kdy do každého truhlíku naleju asi litr vody. Zalévám, až když je horní vrstva hlíny suchá. Do každé zálivky přidávám odměrku Kristalonu, stejně jako v prvním kole.
to máš teda těžce zpomalený, teď už se sklízí. nevím, proč ti to kvete tak pomalu, ale ty tlustý dráty, co pícháš do země aby si ohnul větev, nejsou dle mě moc ideální. to fotíš v posteli ???
Ano, fotim to v posteli, protoze okno je u postele. co je na tom?
To, ze sklidim pozde, neni nijak prekvapive, kdyz - jak uz tu nekolikrat zaznelo - jsem koupil jina semena, nez jsem zzamyslel (chtel jsem auto, ale koupil jsem klasickou periodu ve verzi fast).
Bud ctete cele tema, nebo nereagujte vubec. nema smysl dokola opakovat, ze jsem to posral, kdyz to vim. Stejne tak byste vedeli, ze draty mely ucel ze zacatku, kdy jsem kytku chtel tahnout po zemi. A to se taky povedlo...
Něco málo sklidíš :p budeš sklízet v listopadu koncem a něco málo na tom bude.. lepší než nic příští rok neuděláš chybu :p A uvidíš že to zas tak špatný tohle nebude!! Já jsem jednou sklizel venku 28 listopadu brutalni kytky :p a ty to máš za oknem tak bych se nebál :p
Původní příspěvek od kery- Ano, fotim to v posteli, protoze okno je u postele. co je na tom?
To, ze sklidim pozde, neni nijak prekvapive, kdyz - jak uz tu nekolikrat zaznelo - jsem koupil jina semena, nez jsem zzamyslel (chtel jsem auto, ale koupil jsem klasickou periodu ve verzi fast).
Bud ctete cele tema, nebo nereagujte vubec. nema smysl dokola opakovat, ze jsem to posral, kdyz to vim. Stejne tak byste vedeli, ze draty mely ucel ze zacatku, kdy jsem kytku chtel tahnout po zemi. A to se taky povedlo...
Nechápu, proč se tak rozšiluješ, nemáš trochu smysl pro humor? Tak to fotíš v posteli, no.
Jinak téma jsem četl a vím, že máš (snad) fast verze. Ale ty fast by si dnes už sklízel, nebo byl ve finále, tak se toho furt tak nedrž. Dráty na větve chápu, ale já bych je tam nepíchal ani na začátku.
Kery, davej bacha at ti nepraske cevka, vyhledej si informace na netu!! očividně o tom vůbec nic nevíš, taková fast verze se už měla dávno sklízet, a je jedno že si sázel v červenci!
Ano Froste, to by klidně mohla. Ono člověka docela sere, když sem napíše jednu věc a reakce na něj je taková, jako by si ho ten člověk ani nepřečetl a reaguje na něco předtím.
Na ten net se budu muset podívat, protože do teď jsem žil v tom, že jenom na ten květ je potřeba minimálně 8 týdnů. Jak jsem psal v prvním příspěvku z tohoto dubna - jsem začátečník. I tak ale nevěřím tomu, že "fast verze se už měla dávno sklízet, a je jedno že si(jsem) sázel v červenci!" - podle mě naopak ten "nesamonakvétací" fast by se měl zasadit tak, aby se sám přepnul někdy v tom červenci a do toho září si to květem dojel sám.
Jo a ja nekde rikam, ze toho budu sklizet tuny? Ty sis tu zasadil mylnou predstavu, ze ja si schvalne vysadim fast na konci cervence, protoze si asi myslim, ze do posledniho slunicka mi hodi ze vseho nejvic. No, necham te v tom.
Mozna se taky spis venuj mikro za oknem, protoze pak alespon nebudes mit tak vymastenou hlavu aby sis tu odpovidal na prispevky, ktere si pochopis k obrazu svemu.
Nebudu s tebou pokracovat v debate, nijak mi to nic nedava. Pokud to ty potrebujes, tak se klidne jeste vyjadri, "hoch" ti necha posledni slovo. Reagovat nebudu.
Na ty tvoje odpovědi se ani odpovědět nedá,takový hovna jsem snad nikdy neslyšel meleš uplně mimo mísu! retard jako jsi ty tu ještě snad nebyl good luck stim tvím nepovedeným experimentem