Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nějak "víc" energie do vrchu nepůjde, není z čeho, bohužel. Asi by jsi se divil, kolik energie ty velký spodní listy maj, hlavně je to zásobárna a zdroj vitality kór v tomto stádiu.
Reší se to pořád, defakto je to už dávno vyřešené, ale proti gustu.
Jinak pěkný keře,
peace +
Cau, uz sem se dočetl že venkovní kytky by se odlisťovat nemeli to byla chyba, bohužel, tak aspon sem se zase něco přiučil na příští rok.
Tak ja sem to zkusil hlavne protoze to tak delam v indooru, každá kytka na defoliaci reaguje jinak a jde oto to fakt neudělat agresivně a oholit ji odspodu nahoru, sem potom roce jakožto nováček udelal hrozne chyb, koupil sem si i knížku ( Mr. José jak pěstovat indoor) a je fakt ze je tam spousta věcí co na netu nevyctes, takže pro začínající pěstitele uplne ideální, ale venku je to jiný no, hlavně mam tri stejný strainy a kvetou mi jenom dva a ta třetí jakoby přešla taky do kvetu ale zamrzla v prvním týdnu kvetu, nevytváří zadny další nový blizny, ale asi je to ze stresu jak sem ji oholil, další věc ze na dvou mam uplne fialový stonky a co sem vycet tak to může bejt nedostatek fosforu coz je mi divný kdyz sem to hnojil guanem 1:10:1 (NPK) 100G prasku do každé a dělají to jenom ty co byli ve skleniku, no snad to dojedu v pohode, od dubna jim dávám plnou péči (větší jak doma ženě) a fakt bych byl nasranej kdyby kuli jedny chybě sem prisel o půlku sklizně
4. Tyden kvet začíná, dve kyti zacinaji pekne kynout ta treti je trochu zabrzdena vypada spis na 2 tyden kvetu.
Zaléváno furt destovou vodou. Ph 6.5
Minulej tyden jsem je trochu prihnojil plagron bloom 4ml/L biobizz top max 1ml/L sensi cal mag extra 2mlL (calmag protoze mi zacinali na listech naky hnedy fleky a zloutnouti)
jinak se to zatím vyvíjí dobře.
29. Den květu... všechno pěkně kyne jediné nad čím přemýšlím proč mi schnou blizny
Nevim čím to může bejt, byl bych vděčnej za nakou radu od zkušenějších abych dojel celej pěst do konce, akorad teď 3dny v kuse prší tak nemuzu aplikovat zadnej postřik
Jeste mi zloutnou listy nehledě na stáří (koupil jsem postřik Darina4)
PH 6,5
Prihnojuju teď plagron bloom 4ml/L a top max 1ml/L
Tak dneska přišla zubata, jednu palici jsem našel lehce plesnivou, tak letěla rovnou do koše, naky spodky jsem tam nechal dozrati; jinak suseno v HERBDryer (luxusni vec sice trochu investice ale určitě se vyplatí) a neco ve sklepní kojji kde jsou ideal podmínky
16-20 stupnu a vlhkost mezi 50-55%
Sweet deep grapefruit bych určitě doporučil na venek, ma krasny šišky po nádechu citrusů.
Každopádně indoor je 100x lepší az s pronikavou vuni citrusů
(Az moc aromatická)
Mokrého je na váze prez 3kg tak uvidime vyslednej produkt... určitě proběhne federace cca měsíc...
Az nato ze sem to posral s defoliaci