Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hej kvôli 400vke to tam máš.....v poho..... ako spomínal EL Dudelíno....hlavne to daj vyššie a mal by si byť oka. Závisí od klímy okolo..... teplota a vlhkosť nasávaného vzduchu.... ale 4OOvka je v poho....to dáš...haha...... čo za strainy pôjdeš?
Původní příspěvek od shivasambhu Hej kvôli 400vke to tam máš.....v poho..... ako spomínal EL Dudelíno....hlavne to daj vyššie a mal by si byť oka. Závisí od klímy okolo..... teplota a vlhkosť nasávaného vzduchu.... ale 4OOvka je v poho....to dáš...haha...... čo za strainy pôjdeš?
No to ještě nevím poptávám klony a zatím nic kdyby jsi věděl o Nemo z MŠ kraje klidně piš do PM
Tak včera došel pachac a já blbec koupil 150 takže jsem to řešil redukci za odtahem a když se 160zuzuje na 150 rychlost proudícího vzduchu je šílená a dělá to dost rámus i v sonoflexu takže dnes se chystám na Homemade tlumič hluku tak jsem zvědav jak to dopadne...
Tak právě jsem dokončil Homemade tlumič a je to nad očekávání po spuštění jsem musel zkusit jestli vůbec ventilátor funguje kdyby chtěl někdo návod pište pm
Původní příspěvek od someone.noone Tak právě jsem dokončil Homemade tlumič a je to nad očekávání po spuštění jsem musel zkusit jestli vůbec ventilátor funguje kdyby chtěl někdo návod pište pm
No a proč to nenapíšeš rovnou sem? Nebo new tema v elektronice technice.
Původní příspěvek od El Dudelíno
No a proč to nenapíšeš rovnou sem? Nebo new tema v elektronice technice.
Pac jsem vul a chtěl jsem k tomu udělat i fotodokumentaci ale jak jsem začal neuměl jsem se od toho odtrhnout a nechtělo se mi to tu rozepisovat Protoze by to bylo na dlouho ale kdyby někdo chtěl ušetřit nějaké kačky a mít dobrý pocit z odvedené práce tak se přeci pro kolegu zahradníka roztrhám a rozepisují to jak se sluší a patří.
Tak snad budeš mít štěstí na semena. Mě vyklíčilo 15 z 25ti
Ale co vyjelo, byly dobrý bomby, jen je to háklivý na vlhkost, plísně bylo na můj vkus dost, až to bolelo.
Jel bych je ale zas, ovšem ne na hlavní buchar, ale pěkně střihnout, ať to má aspoň 3-4 větve.
Ale Kofoly monstrózní byly
Chuťově nic moc, ale účinky festovní, na to že to dělá takový Bowle.
Původní příspěvek od El Dudelíno Tak snad budeš mít štěstí na semena. Mě vyklíčilo 15 z 25ti
Ale co vyjelo, byly dobrý bomby, jen je to háklivý na vlhkost, plísně bylo na můj vkus dost, až to bolelo.
Jel bych je ale zas, ovšem ne na hlavní buchar, ale pěkně střihnout, ať to má aspoň 3-4 větve.
Ale Kofoly monstrózní byly
Chuťově nic moc, ale účinky festovní, na to že to dělá takový Bowle.
pic ...
No dneska jsem koukal tak lezou 4/5 tak snad se dockam že všechny budou ok,tak to jsi mě potěšil na Kofoly se těším na mám to v plánu roztahat síti tak uvidíš co s tím vykouzlim
Jinak dneska jsem koukal na semínky a už pomalu lezou z jiffu takže jsem dneska kompletně vyčistil box a nachystal květináče nakonec bubbler nebude a rozhodl jsem co pro 4x11L v cocosu od plagron a hnojit budu junglem. Pokud semena pofrci dobře za 2 dny by se mohli stěhovat