Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Na dalším poličku se kytkam daři lip jetu 3green p,+1jack 47 zatím nehnojim jen přidavam do vody lignohumat pro lepši kořenovi systémpřišti tyden budu ješte davat postřik vita reac ten mi zbyl z indoru.
nazdar .. vizeraju dobre a ta jedna prismahnuta sa s toho urcite dostane .. na moj vkus trosku zavcasu vysadene .. u nas boli dnes rano iba 3°C .. kazdopadne drzim palce nech su z nich stromy
Vdaka jo na morave je počasí fajne a zmrzlíci letos asi ani nedojdou aj kdyby kytky jsou už velky a určo byto přežilinech sa aj tobe daři v letošním počinu
Čus menši up ,smutna zprava nejaka zveř my vyhrabala 2automati tak jedem klasiky.Tym se daři zatím nehnojim ale přidavat do zálivky lignohumat pro lepši kořenovi vyvoj,a vita reac postřik co mi zbyl z indoru.fotka je jack47 tady to mistečko musim ješte prostřihat
Čus groweři tak jsem byl mrknut na krasky a zdase žr jim nic nechyby do zálivky jsm přdal lignohumat od příštího tydne začnu přihnojovat hnojky mi ješte zustali z indoru první foto jr jack47 a gr.poisni.