Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tomu nějak nerozumím , máš snad pocit , že když kytky budou presvicene tak zapnes větší ventilátor a uz nebudou ? Nesmysl , pokud se ti pálí kytky třeba při 50 cm , zvětšení ofuku tomu určitě nepomůže..
Nemyslel jsem to tak, že to je 100% obrana, ale spíš jde o to, že listy kytek se pálí tím teplem než světlem co dopadá na listy a jejich ochlazování transpirací nestíhá. Když teda zapnu ventilátor hlavně na ochlazování listů. Kytkam pomůžu k jejich ochlazování a vydrží být blíž k světlu.
přicházím s fotkou a s menšími informacemi v mém pokračování pokusu.
Teď jsem je všechny zalil jen vodou se silic boostem a opět každá dostala po 7l.(zatím je zalévám 1x týdne, ale vypadá to, že budu muset zalévat každý 5-6 den)
Nic jsem neměřil a nějak moc nesledoval. Vše se mně zdá být v optimálním pořádku, a i když většinu času za světla je tam teplota v rozmezí kolem 13-20 stupňů a za tmy nejnižší co jsem tam teď naměřil před zapnutím bylo 11 stupňů.
Průměrná vlhkost v místnosti se pohybuje v rozmezí cca 61-69%, kterou vidím v době návštěvy na vysoušečce.
Příště dám zálivky hnojiva a uvidím, jestli ještě vůbec pak něčím za hnojím, anebo se spíš přikloním už jen k vodě.
Ahoj pěkně to jede,jen ta teplota by chtěla zvednout na 25 a tma min 16.... zkrátka o pět stupňů,ale i přesto nevypadá že by strádali....třeba se ti Max prodlouží květ
Můžu se zeptat, kolik stupňů znamená zima ? Dojel jsem kolo kdy byla teplota v noci okolo 4°C a vypozoroval jsem jen to, že potřebovali o cca týden navíc květu.
Přicházím s dalším updatem. Co bych napsal, holky dostaly 3 zálivky(po 7l každá) od té doby co jsem tu nebyl, které hnojím Metropem, tak ty dostaly 2 zálivky s poloviční dávkou dle tabulek a u 9, kde aplikuji AN, tak ty jsem zaléval jen jejich enzymama.
Nic neměřím, zalévám furt vodou dešťovou a žádný problém se mně zatím nejeví.
Zdá se mně, že příští zálivku už přestanu hnojit Metrop a dám tam jen ten AminoXtreme(co jsem tak pochopil, mělo by to být něco k pomáhání příjímání živin), ale AN těm tam stříknu overdrive ať se něco ukáže, ale z mého pozorování musím říct, že kytky jsou hodně stejné(Metrop má možná lepší paličky) a vůně se ještě trochu liší.
Docela dost se mně tam rozmnožili smutnice. Během 2 dnů jsem jich nachytal cca asi 700. Ohrožení to nebude snad velké, kořeny mají určitě dost prorostlé, ale škoda těch vrchních kořenů, kde mnohem líp přijímají kyslík.