Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Odrůdy a Šlechtění » Limit thc 0,3%
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
kauik
Stálý Člen

Karma uživatele kauik - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

citace:
Původní příspěvek od CBDheaven
Tu cherry musím zkusit. Zrovna včera jsem četl, že 40% úrody v USA neprošlo testy, měly víc než 0,3%. Já teď jedu právě otestovaný Swissdream CBD z matky. Jeho klony jely pod různými světly, tak snad se mi podaří taky. Tu cherry musím mít jestli tam je šance dostat se na 10+ CBD tak pecka

hele tu jsem jel taky ale swiss dream cbd je silně nestabilní utratil jsem dost prachů za testy a semena všechny testovaný měly v součtu THCA plus delta 9 nad 0,3 (indoor)jinak ve schweizu to prostě čistěj CO2 extrakcí a zajištujou tak, že výsledný produkt má pod 0,3, leda ta matka by to mohla řešit, ale moc jim nevěřím

Old Post 19-01-2020 v 14:24 PM
kauik je offline   Profil uživatele kauik   Find more posts by kauik   Foto galerie člena kauik   Click here to Send kauik a Private Message   Add kauik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CBDheaven
Stálý Člen

Karma uživatele CBDheaven - 95% PěstitelskáKarma uživatele CBDheaven - 95% PěstitelskáKarma uživatele CBDheaven - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

[účet odstraněn]

Old Post 19-01-2020 v 14:35 PM
CBDheaven je offline   Profil uživatele CBDheaven   Find more posts by CBDheaven   Foto galerie člena CBDheaven   Click here to Send CBDheaven a Private Message   Add CBDheaven to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kauik
Stálý Člen

Příspěvek č. 19

No s tím švýcarskem bych byl taky opatrnej, momentálně žiju ve svycarsku a budu se vracet do Čech (chtěl sem to tu rozjet, ale docela jsem si to rozmyslel), situace je tu taková, že až 60 procent výrobců šla do kytek v rámci konkurenčního boje a cena 1 kg klesla pod 3 tisice franku na kilo (indoor). U nás je samozřejmě situace jiná, prodává se to tam za neskutečný prachy, ale to je taky jen otázka času než bude opravdu stabilní cross a rozjedou to všichni a cena padne na dno.

Old Post 19-01-2020 v 14:41 PM
kauik je offline   Profil uživatele kauik   Find more posts by kauik   Foto galerie člena kauik   Click here to Send kauik a Private Message   Add kauik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CBDheaven
Stálý Člen

Karma uživatele CBDheaven - 95% PěstitelskáKarma uživatele CBDheaven - 95% PěstitelskáKarma uživatele CBDheaven - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

[účet odstraněn]

Old Post 19-01-2020 v 14:44 PM
CBDheaven je offline   Profil uživatele CBDheaven   Find more posts by CBDheaven   Foto galerie člena CBDheaven   Click here to Send CBDheaven a Private Message   Add CBDheaven to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kauik
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

Přežívaj tu jenom ti největší producenti (automatizovaný pěstírný), solární panely na střeše, co nejmíň zaměstnanců a co největší možný výnosy thats all. Jinak pmko sem viděl jak to budu objednávat tak ti napíšu.

Old Post 19-01-2020 v 14:51 PM
Časlove
Stálý Člen

Karma uživatele Časlove - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Já jsme vůl, jsme si spletl Cherry Wine se SuzyQ, ta by měla ty limity THC splnovat. Tohle to nezní uplně blbě: https://www.fortunahemp.com/super-r...zed-hemp-seeds/

Jinak co se týče businessu s CBD v ČR, tak i kdyby na krásně povolili pěstovat 1% THC, tak to vůbec nic neznamená. U nás je legální pěstovat jen certifikovanou odrůdu v EU a to pouze ze semen. I kdybys měl vyselektovanej klon s 0% THC, tak je ilegál ho pěstovat...

Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.

Mr.DámTo

Old Post 19-01-2020 v 15:33 PM
Časlove je offline   Profil uživatele Časlove   Find more posts by Časlove   Foto galerie člena Časlove   Click here to Send Časlove a Private Message   Add Časlove to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CBDheaven
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

[účet odstraněn]

Old Post 19-01-2020 v 15:57 PM
Časlove
Stálý Člen

Karma uživatele Časlove - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Tak do 100m2 nemáš povinost technický konopí hlásit. No a myslim, že zkoumal, kdyby na to přišel. Už jen proto, že kvalitní CBD vypadá jako klasická tráva, ne technika.
Myslim, že pěstovat jinak než z certifikovaných semen je vždy ilegál. Ruku do ohně, ale za to nedám, koukni na net.
Osobně jsem chtěl vyslektovat matku, která splňuje podmínky a udělat lightdep do 100m2. Zároveň koupit pytel semen třeba tý Finoly a kdyby byl problém, tak bych tvrdil, že je to Finola ze semen (museli by udělat genetickej test, což je scifi). Nakonec jsem se na to vykašlal, jelikož bych musel seknout s prací, kterou mám rád, ale řekl bych, že to nenapadlo jenom mě .

Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.

Mr.DámTo

Old Post 19-01-2020 v 16:11 PM
Časlove je offline   Profil uživatele Časlove   Find more posts by Časlove   Foto galerie člena Časlove   Click here to Send Časlove a Private Message   Add Časlove to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CBDheaven
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

[účet odstraněn]

Old Post 19-01-2020 v 16:38 PM
hightweek
Stálý Člen

Karma uživatele hightweek - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

Taky mě tohle téma zajímá....
jenže na stránkách http://cbdflower.eu/cs/cbd-konopi/ je uvedeno, že stránky jsou dočasně nedostupné.....
dinafem.org ... zde je na stránkách pověšená informace, že nevyřizují objednávky:
We are very sorry to inform you that Dinafem Seeds is currently under judicial investigation. As a result, and against our will, we are now unable to engage in any commercial activity. We are working round the clock to clarify this situation in order to resume normal activity as soon as possible, but we still don't know when we'll be able to operate normally in the way we've done for the last 21 years.

... nevíte co se to děje?.....nebo jen náhoda?...

Old Post 29-09-2020 v 11:45 AM
hightweek je offline   Profil uživatele hightweek   Find more posts by hightweek   Foto galerie člena hightweek   Click here to Send hightweek a Private Message   Add hightweek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:28 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás