Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od CBDheaven Tu cherry musím zkusit. Zrovna včera jsem četl, že 40% úrody v USA neprošlo testy, měly víc než 0,3%. Já teď jedu právě otestovaný Swissdream CBD z matky. Jeho klony jely pod různými světly, tak snad se mi podaří taky. Tu cherry musím mít jestli tam je šance dostat se na 10+ CBD tak pecka
hele tu jsem jel taky ale swiss dream cbd je silně nestabilní utratil jsem dost prachů za testy a semena všechny testovaný měly v součtu THCA plus delta 9 nad 0,3 (indoor)jinak ve schweizu to prostě čistěj CO2 extrakcí a zajištujou tak, že výsledný produkt má pod 0,3, leda ta matka by to mohla řešit, ale moc jim nevěřím
No s tím švýcarskem bych byl taky opatrnej, momentálně žiju ve svycarsku a budu se vracet do Čech (chtěl sem to tu rozjet, ale docela jsem si to rozmyslel), situace je tu taková, že až 60 procent výrobců šla do kytek v rámci konkurenčního boje a cena 1 kg klesla pod 3 tisice franku na kilo (indoor). U nás je samozřejmě situace jiná, prodává se to tam za neskutečný prachy, ale to je taky jen otázka času než bude opravdu stabilní cross a rozjedou to všichni a cena padne na dno.
Přežívaj tu jenom ti největší producenti (automatizovaný pěstírný), solární panely na střeše, co nejmíň zaměstnanců a co největší možný výnosy thats all. Jinak pmko sem viděl jak to budu objednávat tak ti napíšu.
Jinak co se týče businessu s CBD v ČR, tak i kdyby na krásně povolili pěstovat 1% THC, tak to vůbec nic neznamená. U nás je legální pěstovat jen certifikovanou odrůdu v EU a to pouze ze semen. I kdybys měl vyselektovanej klon s 0% THC, tak je ilegál ho pěstovat...
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Tak do 100m2 nemáš povinost technický konopí hlásit. No a myslim, že zkoumal, kdyby na to přišel. Už jen proto, že kvalitní CBD vypadá jako klasická tráva, ne technika.
Myslim, že pěstovat jinak než z certifikovaných semen je vždy ilegál. Ruku do ohně, ale za to nedám, koukni na net.
Osobně jsem chtěl vyslektovat matku, která splňuje podmínky a udělat lightdep do 100m2. Zároveň koupit pytel semen třeba tý Finoly a kdyby byl problém, tak bych tvrdil, že je to Finola ze semen (museli by udělat genetickej test, což je scifi). Nakonec jsem se na to vykašlal, jelikož bych musel seknout s prací, kterou mám rád, ale řekl bych, že to nenapadlo jenom mě .
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Taky mě tohle téma zajímá....
jenže na stránkách http://cbdflower.eu/cs/cbd-konopi/ je uvedeno, že stránky jsou dočasně nedostupné.....
dinafem.org ... zde je na stránkách pověšená informace, že nevyřizují objednávky:
We are very sorry to inform you that Dinafem Seeds is currently under judicial investigation. As a result, and against our will, we are now unable to engage in any commercial activity. We are working round the clock to clarify this situation in order to resume normal activity as soon as possible, but we still don't know when we'll be able to operate normally in the way we've done for the last 21 years.