Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
45 DEN, není to ideální kolo,nějak se mě to nedaří takže se nedivejte na to že to není srovnaný a nějaký list je prostě špatnej...já jsem ty rohy nechal schválně trošku výš,hlavně aby střed byl jakžtakž nizkej
Jsou to takový obludky no😄ale já je stejně miluju...
Ty nejvyšší maj tak metr dvacet až půl.....hlavne si myslím že se projevila spíš genetika toho Skunk haze než Ghost og...ten je tam tak dvakrát zastoupeny jsou to,ty malé baculaté a jsou o dost víc olepene...aspoň si to myslím tedy,ani Ghost OG ani Skunk Haze jsem nejel,ale zato mám bujnou fantazii 😄
Nové kolo už je naklíčené bude to 12x White Walker od Holy seeds Bank je to cross NL x chronic x NL akorát proběhne menší změna v systému a to že přejdu na drip a budu dávat do 11l kvetniku...chci to aspoň zkusit,kdyby jste někdo měl nějaké tipy k tomuto budu rád....chtěl jsem původně jet samospádem ale nevím zdali by to bylo ideální,každopádně mám tam čerpadlo tak to napojím asi na to,má to 600l/h a výtlak 1m tak snad to bude stačit, zásobník použiji z alienu na 60l roztoku
No do konce devátého týdne co udává banka zbývá deset dní ale kromě té jedné to vypadá spíš že to bude minimálně ještě do konce desátého co říkáte, zatím žádné zasychání pestíků není zřetelnéytakze budu asi ještě pokračovat v hnojení....původně jsem myslel,že tenhle model bude spíš chuťovka,preferoval jsem kvalitu nad kvantitou a vypadá že tenhle model bude spíš vynosovka
Zítra konec osmého týdne ale vidím to minimálně na 14dni ještě,na některých už pomalu začali lehce hnědnout pestíky ale třeba ta vobluda vlevo v rohu největší ta ani náznak..včera přišla vana vzal jsem flexi tray 1x1m seru na podtacky,dám jeden velkej :-D...a 12x11l květníky Aqua breath jsou to látkové...a top spin drip 12 jehel...lepší by asi byla do každého dvě co? No dá se to napojit na sebe tak kdyžtak priobjednam...akorát samozřejmě jsem nevzal ucpávku toho napojení,takže to budu muset ještě někde splasit,bo to nějak zbastlit
Čau promin za ten ignor list ....miss click... zda se mě že to špatně počítaš tu dobu květu jak a od kdy to počítaš a co ta jedna rostlina co vypadala prehnojeně
Jo f pohodě,akorát jsem nevěděl ten důvod,tak to se potom vysvětluje 🙂 no hele já to počítám dycky od přepnutí a tak nějak to dycky sedělo...ta rostlinka má spálený ty listy v palících no ,posral jsem to ,že jsem ji pálil stejný EC jak těm velkým no...nahodim foto potom
Ta Spálená kytka se mě nepodařila nějak rozumně vyfotit,tak aspoň zbytek, listy jdou srat,proplach v plném proudu..jednu kytku už jsem sekl byla už ready...drip už jsem dal dohromady při testu mi nateklo 400ml z jedné jehly za pět minut,což je dost,možná až moc...bohužel na spínacích hodinách to jde jen po pěti minutách a na digitalech se mě nepodařilo dát dva programy na jeden den, např. Dvě minuty ráno a minutu večer,no tak nvm jak to udělám,ale nejspíš nastart jim dám digitální a až budou větší tak těch 400ml 2x denně vyslopou třebas...jo a vzal jsem ještě jeden top spin,abych mohl dát dvě jehly do jednoho květináče někde jsem četl že to bude asi lepší....peace 🤘
Tak houby ten časovač je dokonce po 15minutach tak to nazdar,budu muset dát ten digitální,kdyby jste měli někdo nějaký tip na spínací hodiny abych nemusel kupovat za trojku,kde jde nastavit čas spínání vícekrát denně aspoň minimálně po pěti minutách budu rád,peace 🤘
Jo mě tam jde nastavit tuším 12 programů,ale aktivní může být jen jeden vždycky, a u každého toho jednoho jde prostě jenom 1x on 1x off
Chci to na ten drip prave,ne na světlo