Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec,groweři.V pondělí to bylo 3 týdny od doby,co jsem kytky přepnul na květ,tak jsem tu s novýma fotkama :-)
Přidal jsem konečně CO2,tak jsem zvědavej,jak to zapůsobí.
tuffgong1
Ze Soft secrets-Pokud dopřejete svým rostlinám dostatek oxidu uhličitého, můžete zrychlit jejich růst a kvetení o 30-40%, což, jak jistě sami uznáte, není vůbec málo.
Nastaveno na střední stupeň vypouštění,CO2,jednou za 30 min.a samozřejmě pouze za světla.Umístěno cca 50cm nad vrcholkama kytek pro dostatečnou rozprašnost.
Primární účinek je v růstu už to tady na gr někdo zkoušel, navíc nějaký výrazný účinek bude jedině ve chvíli, kdy budeš mít řízenou atmosféru... Měřák, daný a udržovaný určitý ppm CO2 a uzavřený pěstební systém s odvlhčovačkou.
Ale nenech si zkazit radost, třeba to překvapí
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
JankoPanko2-právě jsem nad tím taky přemýšlel,kámoš má totiž ještě matku Jacka Herera od Green house seeds a mam takovej pocit, že to asi spletl a dal mi toho Jacka.Koukal jsem na videa obou odrůd a jako SSH mi ty kytky taky nepřijdou.Ale i tak jsem spokojenej s tím jak vypadají,i když už asi nebudu počítat s tím,že vyplním celý prostor.
Původní příspěvek od Gargamell JankoPanko2-právě jsem nad tím taky přemýšlel,kámoš má totiž ještě matku Jacka Herera od Green house seeds a mam takovej pocit, že to asi spletl a dal mi toho Jacka.Koukal jsem na videa obou odrůd a jako SSH mi ty kytky taky nepřijdou.Ale i tak jsem spokojenej s tím jak vypadají,i když už asi nebudu počítat s tím,že vyplním celý prostor.
Mám ten stejný pocit SSH je na pohled hrozný koště.
Jacka jsem nikdy nejel, tak držím palce a budu sledovat.
Tak jsem tady po týdnu zase s dalšíma obrázkama mejch zelenejch čtyřtýdenních samiček :-)
Koupil jsem odvlhčovač,bohužel do stanu se nemůže dát,protože musí mít
kolem sebe prostor půl metru,aby mohl bez úrazu fungovat,tak jsem ho dal půl metru od stanu a nastavil ho aby odvlhčoval na 30 % RH neustále.Vlhkost ve stanu se ale o moc nezměnila,tak jsem obědnal ještě Ceresit Stop vlhkosti Aero 360° a dam ho přímo do zahrádky.Jinak pořád stená teplota ovzduší,hnojim podle tabulky Bio bizz,ph zálivky 6,3 a její teplota 21°C.