Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 2xEasyGrow S600(2x240w),Super silver haze,hlína
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Gargamell
Stálý Člen

Karma uživatele Gargamell - 88% PěstitelskáKarma uživatele Gargamell - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

pořád nevim,proč se mi většina fotek tak blbě otočí.Všechny jsem před v ložením na grower upravoval :-(

Everybody smoking marihuana

Old Post 23-10-2019 v 08:41 AM
Gargamell je offline   Profil uživatele Gargamell   Find more posts by Gargamell   Foto galerie člena Gargamell   Click here to Send Gargamell a Private Message   Add Gargamell to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Gargamell
Stálý Člen

Karma uživatele Gargamell - 88% PěstitelskáKarma uživatele Gargamell - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Zdarec,groweři.V pondělí to bylo 3 týdny od doby,co jsem kytky přepnul na květ,tak jsem tu s novýma fotkama :-)
Přidal jsem konečně CO2,tak jsem zvědavej,jak to zapůsobí.

Naposledy upravil Gargamell 29-10-2019 v 20:36 PM

Old Post 29-10-2019 v 19:31 PM
Gargamell je offline   Profil uživatele Gargamell   Find more posts by Gargamell   Foto galerie člena Gargamell   Click here to Send Gargamell a Private Message   Add Gargamell to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tuffgong1
Stálý Člen

Karma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Co jsem tak nějak pochytil,tak nejvíc se CO2 projevý na růstu, ale tak asi lepší než nic... Budu sledovat,jsem ani to zvědavej

Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !

Old Post 29-10-2019 v 20:20 PM
tuffgong1 je offline   Profil uživatele tuffgong1   Find more posts by tuffgong1   Foto galerie člena tuffgong1   Click here to Send tuffgong1 a Private Message   Add tuffgong1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Gargamell
Stálý Člen

Příspěvek č. 20

tuffgong1
Ze Soft secrets-Pokud dopřejete svým rostlinám dostatek oxidu uhličitého, můžete zrychlit jejich růst a kvetení o 30-40%, což, jak jistě sami uznáte, není vůbec málo.

Old Post 29-10-2019 v 20:52 PM
Gargamell
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

Nastaveno na střední stupeň vypouštění,CO2,jednou za 30 min.a samozřejmě pouze za světla.Umístěno cca 50cm nad vrcholkama kytek pro dostatečnou rozprašnost.

Old Post 29-10-2019 v 20:58 PM
Gargamell
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

Teplota klimatu přes den 25-28°C v noci 20-22°C

vlkost stále 50-65%RH -koupil jsem ale odvlhčovač a hned zítra ho použiju

ph zálivky 6,3

dávkování hnojiv podle tabulky Biobizz

kvůli strachu z vysoké vlhkosti a pro lepší prosvětlení jsem holky značně odlistil,což asi nebyl nejlepší nápad,ale třeba to holky posílý

Naposledy upravil Gargamell 29-10-2019 v 21:17 PM

Old Post 29-10-2019 v 21:07 PM
Gargamell
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

a ještě nějaké :-)

Old Post 29-10-2019 v 21:19 PM
Gargamell
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

atd.

Old Post 29-10-2019 v 21:25 PM
tuffgong1
Stálý Člen

Karma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

Primární účinek je v růstu už to tady na gr někdo zkoušel, navíc nějaký výrazný účinek bude jedině ve chvíli, kdy budeš mít řízenou atmosféru... Měřák, daný a udržovaný určitý ppm CO2 a uzavřený pěstební systém s odvlhčovačkou.
Ale nenech si zkazit radost, třeba to překvapí

Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !

Old Post 29-10-2019 v 22:21 PM
tuffgong1 je offline   Profil uživatele tuffgong1   Find more posts by tuffgong1   Foto galerie člena tuffgong1   Click here to Send tuffgong1 a Private Message   Add tuffgong1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JankoPanko2
Stálý Člen

Karma uživatele JankoPanko2 - 93% PěstitelskáKarma uživatele JankoPanko2 - 93% PěstitelskáKarma uživatele JankoPanko2 - 93% PěstitelskáKarma uživatele JankoPanko2 - 93% PěstitelskáKarma uživatele JankoPanko2 - 93% PěstitelskáKarma uživatele JankoPanko2 - 93% PěstitelskáKarma uživatele JankoPanko2 - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

Ahoj Gargamell, ten tvůj známí, když sadil měl origo semínka SSH ?

400w cheese,ww

400w Grep

Old Post 30-10-2019 v 06:17 AM
JankoPanko2 je offline   Profil uživatele JankoPanko2   Find more posts by JankoPanko2   Foto galerie člena JankoPanko2   Click here to Send JankoPanko2 a Private Message   Add JankoPanko2 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Gargamell
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

JankoPanko2-právě jsem nad tím taky přemýšlel,kámoš má totiž ještě matku Jacka Herera od Green house seeds a mam takovej pocit, že to asi spletl a dal mi toho Jacka.Koukal jsem na videa obou odrůd a jako SSH mi ty kytky taky nepřijdou.Ale i tak jsem spokojenej s tím jak vypadají,i když už asi nebudu počítat s tím,že vyplním celý prostor.

Old Post 30-10-2019 v 18:55 PM
JankoPanko2
Stálý Člen

Karma uživatele JankoPanko2 - 93% PěstitelskáKarma uživatele JankoPanko2 - 93% PěstitelskáKarma uživatele JankoPanko2 - 93% PěstitelskáKarma uživatele JankoPanko2 - 93% PěstitelskáKarma uživatele JankoPanko2 - 93% PěstitelskáKarma uživatele JankoPanko2 - 93% PěstitelskáKarma uživatele JankoPanko2 - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

citace:
Původní příspěvek od Gargamell
JankoPanko2-právě jsem nad tím taky přemýšlel,kámoš má totiž ještě matku Jacka Herera od Green house seeds a mam takovej pocit, že to asi spletl a dal mi toho Jacka.Koukal jsem na videa obou odrůd a jako SSH mi ty kytky taky nepřijdou.Ale i tak jsem spokojenej s tím jak vypadají,i když už asi nebudu počítat s tím,že vyplním celý prostor.

Mám ten stejný pocit SSH je na pohled hrozný koště.
Jacka jsem nikdy nejel, tak držím palce a budu sledovat.

Peace

400w cheese,ww

400w Grep

Old Post 31-10-2019 v 07:05 AM
JankoPanko2 je offline   Profil uživatele JankoPanko2   Find more posts by JankoPanko2   Foto galerie člena JankoPanko2   Click here to Send JankoPanko2 a Private Message   Add JankoPanko2 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Gargamell
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

JankoPanko2-díkes :-)

Old Post 31-10-2019 v 07:41 AM
Chvalic
Stálý Člen

Karma uživatele Chvalic - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

Ahoj s tím co2 dávkovačem zajímavé taky nad tím přemýšlím až to vyplácáš tu náplň mohl by si napsat jak dlouho vydržela ? přemýšlím taky nad ní..

Old Post 05-11-2019 v 14:33 PM
Chvalic je offline   Profil uživatele Chvalic   Find more posts by Chvalic   Foto galerie člena Chvalic   Click here to Send Chvalic a Private Message   Add Chvalic to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Gargamell
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

Chvalic-ok,všechno to sem písnu :-)

Old Post 05-11-2019 v 20:19 PM
Gargamell
Stálý Člen

Příspěvek č. 32

Tak jsem tady po týdnu zase s dalšíma obrázkama mejch zelenejch čtyřtýdenních samiček :-)
Koupil jsem odvlhčovač,bohužel do stanu se nemůže dát,protože musí mít
kolem sebe prostor půl metru,aby mohl bez úrazu fungovat,tak jsem ho dal půl metru od stanu a nastavil ho aby odvlhčoval na 30 % RH neustále.Vlhkost ve stanu se ale o moc nezměnila,tak jsem obědnal ještě Ceresit Stop vlhkosti Aero 360° a dam ho přímo do zahrádky.Jinak pořád stená teplota ovzduší,hnojim podle tabulky Bio bizz,ph zálivky 6,3 a její teplota 21°C.

Old Post 05-11-2019 v 20:41 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:34 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
09-03-2020 - 2xEasyGrow S600(2x240w)Blue berry a Critical orange punch - 13 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás