Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím Groweři
Asi jste si všimli, že dělám deníky na https://growdiaries.com/ a tam mě oslovili z RQS abych jim udělal deník . Sice mám semínek hodně, ale taková nabídka se neodmítá tak jsem souhlasil a výběr semínek jsem nechal na nich. A dneska dorazil balíček, čekal jsem jen semínka a nic víc, ale oni poslali balíček v hodnotě 70 euro . Takže příští kolo jedu Kali Dog.
5x Kali Dog
2x plátěný květináč 11l
Hnojiva a sadbovací sadu
A různé reklamní předměty ( papírky, drtičku, zapalovač, nálepky a plakát )
Pořád sleduji nějaký ty zahraniční growery a nedalo mi to a koupil jsem holce boost v podobě vzduchového kompresoru na okysličení zálivky . Tak uvidíme co to s ní udělá.
krásne si to sformoval!
Hm, kompresor netuším, či sa to nejak prejaví. Skús, či ten vzduchovací kameň neobsahuje vápnik. Pokvapakaj na to pH - /kyselinu/ nemalo by to šumieť.
caf! tie dávky ml dávaš na liter vody? Aké tam máš aktuálne EC? To máš dávkovanie ako do hliny? Je tam nutný ten CalMag, pokiaľ dávas X-ko? JIDB nedoporučuje iné doplnky do svojich hnojív. Máš to vyskúšané?
Aké máš Ec na vstupnej vode?
Původní příspěvek od odo caf! tie dávky ml dávaš na liter vody? Aké tam máš aktuálne EC? To máš dávkovanie ako do hliny? Je tam nutný ten CalMag, pokiaľ dávas X-ko? JIDB nedoporučuje iné doplnky do svojich hnojív. Máš to vyskúšané?
Aké máš Ec na vstupnej vode?
Čus, ano ta dávka hnojiv je na 1L vody a CalMag používám s JIDB už asi 4 pěst a holkám to nevadí jak vidíš . A EC mám momentálně cca 1,2