Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Váchy 55 - jo sú , tak v tom prípade by som šiel do LED predpokladám , že aj dlhšie vydržia existuje nejaký portál kde majú skladačku a kúpim tam komplet za rozumnú cenu ?
- alebo musím použiť viacere obchody ?
- ak ste niekto zbehli v obchodoch viete mi poradiť odkiaľ čo?
- prípadne ak je od HVR správny výber komponentov tak ešte čo budem potrebovať na komplet funkčnosť ?
akaisan - ďakujem pekne niečo takéto som potreboval aby som sa vedel ďalej odraziť
akurát ja som to myslel na 160x60x60 ale inak okrem stanu sa nič nemení keď si zadovážim menšiu veľkosť ?
pohoda, ano nic sa nemeni, len som dufal ze ten vacsi box bude este v tolerancii
z vlastnej skusenosti odporucam 80x80 mas tam viac volnosti, ano aj v 60x60 sa da fungovat ale je to natesno
To Stinidlo raději výměň za adjust a wing Defender small a ještě budeš potřebovat zaves stínidla, např prohanger XL.
Hlína klidně Biobizz a i hnojiva od stejné značky.
Jinak ten Diamond Box je dobrá volba.
Máš tam drobný mouchy. Ten odtah je dobrý, ale pojedeš ho jen na tu 1. rychlost a to ti bude bohatě stačit až kam. Když by si ho zapl na 2. tak by ti to nepobral filtr a tlakem by se vyboulil box dovnitř :-D Já bych volil nějaký treba s regulací rovnou. Pak ty spinacky mám za to že mají jinou zástrčku takže budeš potřebovat redukci. To stejný tuším i u předřadníku, že budeš muset dokoupit kabel k objimce se samici na předřadník. To je ale vždy. Tuším že jde i ucvaknout koncovka na předřadníku a spojit naprimo kabilky ale to bych nedělal