Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nooo... či šibe? Naučíš sa kopu vecí a pokiaľ sa tomu budeš venovať v budúcnosti, tak to určite využiješ.
Ako som už písal , Osobne by som tam dal aspoň 1 ks do kokosu/hydra, pripadne iné hydro, aby si mal predstavu o tom rozdielnom raste. Stále si myslím, že ak svietiť na papriky, tak nech to je ekonomické - chuťovo si to porovnať můžeš sám.
Ahoj. Všetko v poho, ale ekonomický rozmer ma nezaujíma resp. práveže nebudem to komplikovat nejakým hydrom kvôli chilli. Substrat im musí stačiť. Akurat by už mohli začať robit kvety a peĺ. Polovicu som zastrihol. A nejaké kusy sú aj pod vyššou watážou. Vyplnujem nimi priestor. A kedykolvek pojdu mozno späť pod 250w. No jo..... s pozdravom Shiva. Dik za reakciu
Cau zastrih neni nutny,rozdvoji se samy po case,ale vzhledem k vysce rostlin bych je strihnul vsechny.
Pokud uz paprika dela poupata jsou dve moznosti
1.pokud tam poupata nechas vykvest a opylit se budes mit par plodu jistych,ale zaroven rostlina zacne smerovat energii do plodu a ne do rustu.
2.pokud ty poupata a kvety odstipnes bude rostlina dale rust a zachvilku vyhodi dalsi kvety.
Osobne bych to sestrihnul na stejnou uroven a jeste aspon 2 tydny trhal poupata aby na kazde rostline bylo dost poupat a rozvetveni pri tak akorat vysce a pak to nechal kvest a plodit aby bylo vse rovnomerne osvicene
Kdyztak prihod foto v boxu
Původní příspěvek od shivasambhu ... cca takto....
Ja som tri najslabšie kusy zrušil a dva kusy mám pod 600W na kvete. Jedna zastrih a jedna bez.....
Tieto fotky sú z pod 250W rastová perióda. Takže 15ks mám pod tým a tie dve kusy na kvete.
Mista mas do vysky kolik? Prijde mi ze dost tak bych to mozna ani nezastrihaval,jen bych trhal poupata a kvety aby jeste trochu porostly a mely vice plodu.
Miesta na výšku je kopec....... začnem s trhaním púpet teda nech lepšie zarodí a strihanie už nekdy jindy...... necháme to tak ako je..... porovnám rozdiel v interiery---- strih vs. nič
Aktuálne mám doma iba Biobizz Grow. Celkom by som im tam potom mohol aj narvať Bloom..... hnojíš im tiež kvetovkami? ako su na tom s hladinami?
Původní příspěvek od Krouhis Jak to budeš opylovat? Už ti to začíná nakvitat jak dlouho cca počítáš ze to potrvá sleduju k+
Na radu Jamésa postačí mať pustené ofuky, či ofuk, čo je štandard v interiérovom pestovaní....
Plán je si ich nechať dokedy budú Ony schopné plodiť. Čítal som, že dva tri roky by mali dať...... a tiež ma napadlo v máji, radšej júni dať zopár kúskov von na Slnko do zeme........
Tak dík za ohlasy, reakcie a zopár Kplus.............
Původní příspěvek od shivasambhu Miesta na výšku je kopec....... začnem s trhaním púpet teda nech lepšie zarodí a strihanie už nekdy jindy...... necháme to tak ako je..... porovnám rozdiel v interiery---- strih vs. nič
Aktuálne mám doma iba Biobizz Grow. Celkom by som im tam potom mohol aj narvať Bloom..... hnojíš im tiež kvetovkami? ako su na tom s hladinami?
Jamés..... mrkol som na to hnojivo...dik.... aj ked je to mineral... dám zatial biobizz grow a hosticku hnojku na kvet.
Pridam čoskoro foto. Urobili sa mi tam drobne škvrny akoby zprepalenia dusikom a súčasne na listoch preráža žlta a slabo zelena.. tak som na rozpakoch. ..
Kvietky som otrhal.... zatial ale su len na par kusoch.....
Celkom to dlho rastie.. na chilli si počkam asi do jari.....ty jo....