Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Stavba pěstební místnosti v podkroví
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
Cingoringo
Stálý Člen

Karma uživatele Cingoringo - 93% PěstitelskáKarma uživatele Cingoringo - 93% PěstitelskáKarma uživatele Cingoringo - 93% PěstitelskáKarma uživatele Cingoringo - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Odtah z boxu přímo ven z pudy..

Konopi je lék!

Old Post 03-10-2019 v 16:11 PM
Cingoringo je offline   Profil uživatele Cingoringo   Find more posts by Cingoringo   Foto galerie člena Cingoringo   Click here to Send Cingoringo a Private Message   Add Cingoringo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cingoringo
Stálý Člen

Karma uživatele Cingoringo - 93% PěstitelskáKarma uživatele Cingoringo - 93% PěstitelskáKarma uživatele Cingoringo - 93% PěstitelskáKarma uživatele Cingoringo - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Přívod tepla do místnost..

Konopi je lék!

Old Post 03-10-2019 v 16:12 PM
Cingoringo je offline   Profil uživatele Cingoringo   Find more posts by Cingoringo   Foto galerie člena Cingoringo   Click here to Send Cingoringo a Private Message   Add Cingoringo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cingoringo
Stálý Člen

Příspěvek č. 19

Přívod čerstvého vzduchu do místnosti nebo přímo do boxu..

Konopi je lék!

Old Post 03-10-2019 v 16:14 PM
Cingoringo
Stálý Člen

Příspěvek č. 20

V létě přívod čerstvého vzduchu uzavřu, protože by tam bylo teplo a budu si brát vzduch z přívodu tepla. Pač tam v létě je zas chládek, takže se mě to bude minimálně chladit. Nebo spíš tam nepůjde teplo z venku. Asi tak.... Myslim si že to bude good 😉

Konopi je lék!

Naposledy upravil Cingoringo 03-10-2019 v 20:35 PM

Old Post 03-10-2019 v 16:20 PM
Cingoringo
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

Nazdárek Bando. Tak dnes položení skelné vaty na podlahu. Každá mezera vyspárovaná montážní pěnou...Možná uvažuji o tom že dám dvě vrstvy ale ještě uvidím. Zatím aloha✌️

Konopi je lék!

Old Post 04-10-2019 v 17:48 PM
odo
Stálý Člen

Karma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

jj. Jasné, daj druhú vrstvu krížom cez tie spáry a ešte viac minimalizuješ tepelný most. Čím viac izolácie tam dáš, tým budeš mať menší únik v zime lepšie podmienky v lete. Čo plánuješ položiť na tú podlahu? Ako izolácia na podlahu by bol v tomto prípade lepší polystyréna a to z důvodu, že z dola to nemusí byť difúzne otvorené, nakoľko to tam nemáš obývané a teda to je nevykurované, plesne nehrozia v tej dolnej miestnosti - no a v prípade, ak niečo vyleješ pri tom pestovaní, tak nehrozí, že ti prevlhne tá izolácia podlahy.

Old Post 05-10-2019 v 06:47 AM
odo je offline   Profil uživatele odo   Find more posts by odo   Foto galerie člena odo   Click here to Send odo a Private Message   Add odo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cingoringo
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

Odo:Na vrch přijdou OSB desky a čistá bude PVC kvůli lepší údržbě...Ještě nevím záleží co seženu ale na prvním místě je PVC... Jinak ještě stále mám spostu možnosti to zateplit z venkovní části včetně podlahy. Takže se asi není čeho bat..

Konopi je lék!

Old Post 05-10-2019 v 16:05 PM
Pítr90
Stálý Člen

Karma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Čau, pro ty OSB desky bys měl mít připravený rošt. Takhle přímo na vatu to nebude dobrý

Po trávě se nechodí, po trávě se směje :-D
Já: "Začal jsem se svojí závislostí něco dělat"
On: " A co???"
Já:" Pořídil jsem si skříň 😁
Pítrovo miniprckárna
Pítrovo HoMeMaDe box s 250 sodou
řízkování rajčat podle Pítra
Pítrovo MiNiBoX 100W SCROG
Pítrovo Nový Homemade box, pořád s 250w sodou

Old Post 05-10-2019 v 18:35 PM
Pítr90 je offline   Profil uživatele Pítr90   Find more posts by Pítr90   Foto galerie člena Pítr90   Click here to Send Pítr90 a Private Message   Add Pítr90 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cingoringo
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

Ahoj Pítr90:Máš pravdu, má se dělat rošt. Ale trochu jsem to ošulil. Rost se mi nechtělo dělat , tak jsem koupil tvrzenou vatu na kterou se rost uz nemusí dělat. Může že se prý normálně zatížit. Také byla drahá jako prase! Balík vyšel někde na 1300 stovek. Použil jsem 2 baliky takže jen izolace do podlahy za 2600🥴

Konopi je lék!

Old Post 06-10-2019 v 07:05 AM
akaisan
Stálý Člen

Karma uživatele akaisan - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

Cingoringo tiez som to spravil rovnako 30mm tvrdeny XPS (drahy ale kupil som zvysok po stavbe domu za babku ) a na to pojde OSB ale este neviem aku hrubu, alebo dat 2 vrstvy tenkej, aku budes davat ty?

Oni Seed Co. Tropicanna Cookies F2
4x Citizen CLU048 1212 3500K CRI90 120W
4x Samsung H-inFlux L09 3000K CRI80 200W
40x Osram Oslon SSL 80 660nm 25W
"Mainlining" pokus Cali Connection Seeds - Alien OG

Old Post 06-10-2019 v 10:01 AM
akaisan je offline   Profil uživatele akaisan   Find more posts by akaisan   Foto galerie člena akaisan   Click here to Send akaisan a Private Message   Add akaisan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cingoringo
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

Akaisane už mám podlahu hotovou. Na konec jsem nedal OSB desky ale Grenamat AL jeto protipožární deska. Teda myslím si to alespoň. Dal mě to kámoš za dáčo tak jsem to tam flaknul. Blbě se to řezalo tak jsem spáry vyplnil opět montážní pěnou.

Konopi je lék!

Old Post 06-10-2019 v 18:01 PM
Cingoringo
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

.

Konopi je lék!

Old Post 06-10-2019 v 18:09 PM
akaisan
Stálý Člen

Karma uživatele akaisan - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

hmm za daco je to vpohode vyzera to ako DTD doska
a co budes davat ako poslednu vrstvu? hladam nieco odolne za prijatelnu cenu, ale aj linoleum alebo pvc podlaha je draha jak slak!

Oni Seed Co. Tropicanna Cookies F2
4x Citizen CLU048 1212 3500K CRI90 120W
4x Samsung H-inFlux L09 3000K CRI80 200W
40x Osram Oslon SSL 80 660nm 25W
"Mainlining" pokus Cali Connection Seeds - Alien OG

Old Post 07-10-2019 v 09:46 AM
akaisan je offline   Profil uživatele akaisan   Find more posts by akaisan   Foto galerie člena akaisan   Click here to Send akaisan a Private Message   Add akaisan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cingoringo
Stálý Člen

Příspěvek č. 30

Je možné že je to co říkáš ty. Kámoš si také nebyl jistej. Čistá bude pvc, v baumaxu to maj zapár šupů. Ale bude to fakt to nejlevnější a bude to šhit. Ale to nevadí. Svoji funkci to bude plnit. Co se týče údržby.

Konopi je lék!

Old Post 07-10-2019 v 11:42 AM
BongSmoker420
Nový Člen

Karma uživatele BongSmoker420 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

Zdravíčko : ) Zatím se to rýsuje krásně sem zvědav na hotovou místnost, box a pak na holky jestli máš tedy v plánu pridávat foto dál.. Hodně štěstí a pic

Old Post 30-11-2019 v 07:20 AM
BongSmoker420 je offline   Profil uživatele BongSmoker420   Find more posts by BongSmoker420   Foto galerie člena BongSmoker420   Click here to Send BongSmoker420 a Private Message   Add BongSmoker420 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Luise
Stálý Člen

Karma uživatele Luise - 90% PěstitelskáKarma uživatele Luise - 90% PěstitelskáKarma uživatele Luise - 90% PěstitelskáKarma uživatele Luise - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

No pekne to prokouklo, drinu mas za sebou, jak pokracuje ta zabavnejsi cast? Nevsimnul jsem si nikde jak velky to bude

Old Post 01-12-2019 v 10:35 AM
Luise je offline   Profil uživatele Luise   Find more posts by Luise   Foto galerie člena Luise   Click here to Send Luise a Private Message   Add Luise to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:44 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás