Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
V létě přívod čerstvého vzduchu uzavřu, protože by tam bylo teplo a budu si brát vzduch z přívodu tepla. Pač tam v létě je zas chládek, takže se mě to bude minimálně chladit. Nebo spíš tam nepůjde teplo z venku. Asi tak.... Myslim si že to bude good 😉
Konopi je lék!
Naposledy upravil Cingoringo 03-10-2019 v 20:35 PM
Nazdárek Bando. Tak dnes položení skelné vaty na podlahu. Každá mezera vyspárovaná montážní pěnou...Možná uvažuji o tom že dám dvě vrstvy ale ještě uvidím. Zatím aloha✌️
jj. Jasné, daj druhú vrstvu krížom cez tie spáry a ešte viac minimalizuješ tepelný most. Čím viac izolácie tam dáš, tým budeš mať menší únik v zime lepšie podmienky v lete. Čo plánuješ položiť na tú podlahu? Ako izolácia na podlahu by bol v tomto prípade lepší polystyréna a to z důvodu, že z dola to nemusí byť difúzne otvorené, nakoľko to tam nemáš obývané a teda to je nevykurované, plesne nehrozia v tej dolnej miestnosti - no a v prípade, ak niečo vyleješ pri tom pestovaní, tak nehrozí, že ti prevlhne tá izolácia podlahy.
Odo:Na vrch přijdou OSB desky a čistá bude PVC kvůli lepší údržbě...Ještě nevím záleží co seženu ale na prvním místě je PVC... Jinak ještě stále mám spostu možnosti to zateplit z venkovní části včetně podlahy. Takže se asi není čeho bat..
Ahoj Pítr90:Máš pravdu, má se dělat rošt. Ale trochu jsem to ošulil. Rost se mi nechtělo dělat , tak jsem koupil tvrzenou vatu na kterou se rost uz nemusí dělat. Může že se prý normálně zatížit. Také byla drahá jako prase! Balík vyšel někde na 1300 stovek. Použil jsem 2 baliky takže jen izolace do podlahy za 2600🥴
Cingoringo tiez som to spravil rovnako 30mm tvrdeny XPS (drahy ale kupil som zvysok po stavbe domu za babku ) a na to pojde OSB ale este neviem aku hrubu, alebo dat 2 vrstvy tenkej, aku budes davat ty?
Akaisane už mám podlahu hotovou. Na konec jsem nedal OSB desky ale Grenamat AL jeto protipožární deska. Teda myslím si to alespoň. Dal mě to kámoš za dáčo tak jsem to tam flaknul. Blbě se to řezalo tak jsem spáry vyplnil opět montážní pěnou.
hmm za daco je to vpohode vyzera to ako DTD doska
a co budes davat ako poslednu vrstvu? hladam nieco odolne za prijatelnu cenu, ale aj linoleum alebo pvc podlaha je draha jak slak!
Je možné že je to co říkáš ty. Kámoš si také nebyl jistej. Čistá bude pvc, v baumaxu to maj zapár šupů. Ale bude to fakt to nejlevnější a bude to šhit. Ale to nevadí. Svoji funkci to bude plnit. Co se týče údržby.
Zdravíčko : ) Zatím se to rýsuje krásně sem zvědav na hotovou místnost, box a pak na holky jestli máš tedy v plánu pridávat foto dál.. Hodně štěstí a pic