Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj. Pekne si ich dal dokopy..... koĺko maš teraz lampu od vrskov cca? Ak ti to dovolia podmienky v boxe kĺudne trebars na 10 dní zníž lampu.... a fajny ofuk na vybojku.... u HPS je to dobry kvetovy booster... Tak nech sa darí.. S pozdravom Shiva
Mensi náznak prehnojenia,nabudúce zalejem odstatu vodu upravenú citronkou na 6.3 ph. Meranie hodnoty pomocou
Ben ph test. Takyto postup budem opakovať počas flushingu
Cau. Ako to vyzerá s ich vôňami? Stavbou, tvrdosťou kvetov a podobne.....?.... je tam nieco proste, co by si u týchto strainov zmienil? Dík...... Nech to rastie.....Shiva
Z dvoch 3chesee kt. Zaostávala ma momentálne najtvrdšie palice a úplně prerástla ségru a to som ju chcel vyhodiť.
Vôňu máju takú ovocnú
Najkrajšiu a najviac prenikavu ovocnu vôňu ma Pineapple chunk
Industrial plant neutrálna vôňa
A Haze model má takú kořeněnu, pripomína mi to gorillu od dinafem trochu aj citrusovo každá inák
Celkovo ak otvorím box tak nic není cítit tak musím privoňať
Všetky strainy sú lepkave ale najviac Haze
Toto kolo som chcel mať aspoň nejakú uniformitu
Nabudúce už len 2 strainy,ale to som chcel vyuzit semínka.
Tento týždeň zalievane len čistou vodou Ph upravene citronkou
Lebo som to asi mierne prehnojil
Polejem to ešte 2 x zálievkou doporučenou dávkou
Potom bude nasledovať flushing do 75. dňa
cca 15 dní flush
Ahoj vypada to moc hezky, ale mam strach ze za tech 15 dni to bude prezrale a nebude to mit tu jiskru jakou to ted ma. Palicka z posledni fotky je na vrcholu zralosti a lepsi a hezci uz nikdy nebude.
Čaute
Teraz môžem odpovedať na otázku Subatomica
Pomocou 100x mikroskopu som skontroloval trichomy a sú mliečne a nejaké ešte číre,
mam v plane 50 - 50 jantarové a mliečne.
Sklizeň môže byť předčasná ako bolo v plane,to najviac poteší,lebo toto kolo som rastlinky držal co najmenšie,
Aby co najskôr dozraly.
Výnos jaký bude taky bude, ale nech je toho co najviac
Takže už to nebudem hnojit klasicky ale iba booster s enzýmami iba 1x a potom už len vodu z citronkou
Shivasambhu máš pravdu už sa to neoplatí hnojit, Díky
Nojo asi me zmatla tamta fotka, takhle uz to vypada uplne jinak. Ja bych to kosil stejne driv ale to je vec kazdyho jak to ma rad. Ja treba se podle trichomu vubec neridim, pac jinak vypadaji trichomy na spickach listku a jinak zase primo v palicich. Uz par let sklizim podle celkoveho vzhledu rostliny a podle blizen a vysledky jsou u me daleko lepsi. I na zahranicnich forech uz spousta lidi od metody sklizeni podle trichomu upousti. Ale jak rikam kazdej to rad jinak a nic jako spravna metoda asi neexistuje. K+ jaxvin