Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Medical mass je dosť dobrý model, out bude určite krásne voňavý, Dance World - užiješ si asi dosť zábavy. Šiel som oba tieto modely pod lampou a můžem povedať, že to sú slušné modely, out bude asi ešte o niečo lepší. Ja vapujem a tam to je fakt dosť slušné.
Dance som mal iba 1ks, takže som sa tomu málo venoval, chcel by som ho pestiť ešte 1x v budúcnosti, nakoľko som ho nemohol dostatočne "vyšperkovať"
Ten tretí model si sa nepomýlil? Neni to náhodou Royal Highness?:https://www.royalqueenseeds.cz/leka...l-highness.html Tento model zvažujem pestovať tiež do budúcna - daj vedieť potom o účinkoch.
Držím palce, nech to dokvitneš v pohode bez plesne a kvalitne vysušíš!
Ano špatně jsem to napsal je to royal Highness. Omlouvám se..jo Medical mass krásně voní, tvrdý palice, fakt se na ní těším, moc hezká kytka. Převážně to půjde do masti ale určitě budu i koštovat😁Jinak ještě k tomu royal Highness moc mě zatím ještě ničím nepřekvapil? uvidíme třeba nezklame ale dost času moc nemá.. A děkuji ze mi přeješ snad na tve slova dojde...
to určite, že dojde... Medical aj Dance môžeš po usušení naplniť do toboliek a konzumovať. Čím to bude dlhšie ležať, tým viac sa bude ten "efekt" viac meniť. Kým to je relatívne čerstvé môžeš skúsiť aj karbox - zas iný efekt. Milujem tieto pokusy. :-) Dance je skôr denný model, Medical mi pripadal viac do indiky na večer. V masti to bude "všeliek" na vonkajšie bolesti, tuhé svaly atď. Počkáš pár mesiacov, alebo robíš z relatívne čestvého materiálu s karboxom? Dávaš to do vazeliny, alebo bravčovej masti?
Royal mi toho času nevyklíčil, tak snáď skúsim inokedy. Mohol by to byť tiež príjemný denný model, viac do satívy, záleží aký fenotyp chytíš.
Hele dělám masti i fenixovy slzy. Masti děláme ze sadla a z vazeliny. Do vazeliny přidávám ještě včelí vosk, bambucke máslo, kokosový tuk a pak ještě do jiné várky přidám měsíček lékařský. Konopi pěstuji spíš pro lékařské účely a samozřejmě si i rád dam i toho jointa😉
Nazdárek chlapaci. Tak co myslíte, sklidnit Pamira nebo ho ještě nechat?O víkendu hlásej nějaké mrazy, tak ať mu není zima a že bych ho uložil na zimní spánek někam do tepla.Jinak všimněte si nejsem jediný co Pamira obdivuje jak vyrostl do krásy...😁ps. Jak smazat fotku? Nechtěně jsem tam dal dvě stejné..