Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Parazitické hlístice rodu Steinernema jsou velké 0,7-1 mm. Larvy hlístic se v půdě aktivně pohybují a čichem vyhledávají larvy smutnic. Do něj se dostávají trávicím či dýchacím ústrojím a napedený jedinec do několika dní hyne. V uhynulých larvách se hlístice dále množí. Lomidrevo: kčemu hlístice ? má problém s třasněnkama..
Diky ,za stručnej popisja mam nachystanej vermitec ten me vždy zabral na ty svině žravy.Dal jsem zatím jeden postřik a už se nerozlizaj sice jeto chemka ale kytky sou pořad v rustu tak jeto cajk.
Damy a panave,dnes doletelo další svetlo budocnosti astroideal 752 ,zdroje nejsou přidelany k desce na zdroji je potenciometr s regulaci 40-140Wtet to sviti naplno bez kvetovych čipu.zdoje jsem dal ven na stan .Zatím to vali bez problemu davam tomu tak 1 tyden a přepnuto.
Čus ,tak jsem se rozhodnul to od zítřka přepnut na květ.Nechci to met přerostli a spodky stejnak na prd,chci aby kytky mneli vic mista vyška je 22-30cm .Teploty mne serou furt horka přidal jsem ofuk drži se to kolem 30 jel bych přes noc ale nemužu .
Zdar ,tak 2den 12/12,ješte naposled dam pul na pul rustovku s květovko pak už jen květ.Zatim to frči fajn holky se hezky košati jenom mne serou ty vedra
Zdareeec no máš to pěkný,není co hejtovat 😀pěkně se dali dohromady,co vůbec ti dva mrzacci máš je tam taky nebo šli z kola ven?
Ono je tady celkově nějak mrtvo,poslední dobou....