Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
... 15.6.2019 ... zdravá výživa nadevše ... při hnojení KRISTALONem jsem si všiml, že se substrát rychle zasoluje a přebytečná sůl dělá na povrchu bílou vrstvu (pokud se asi hnojí na větší ploše zeminy, tak se soli lépe rozloží, ale v květináči si kytky vyberou co spotřebují a zbytek zůstává) ... proto jsem se zaměřil spíš na tekuté hnojivo, kde se složky lépe vstřebávají a nenechávají na povrchu bílou solnou vrstvu a zvolil jsem HESI = pro růst + pro květ + a jako dodatek směs cukrů a aminokyselin ...
hm, nie som si istý, že pod lampou pestovaný materiál má viac, alebo menej THC, než ten z balkona. Pokiaľ na to nie sú labo. testy, tak to je nepodložené tvrdenie. Nie som ani presvedčený o tom, že VEĽA THC je tým, čo je najpodstatnejšie pre medical cannabis, ale nechcem moc s témou zachádzať. Vychádzam z vlastnej skúsenosti. Pod lampou organicky hnojený a vypestovaný Jack H ma zhulil tak isto, ako pokusne dopestovaný vonok. Asi som Očakával zázrak??? - akurát vonku to narástlo do mega rozmerov.
Pravdepodobne tam bude ešte niečo iné, ak majú niektorí ľudia pocit, že lampovka menej "KOPE"
Osobne ale súhlasím s tým, že ak sú možnosti, tak medical cannabis treba pestiť s láskou vonku, pod slnkom a hnojiť prirodzene. Rozhodne by som na to nelial Krystalon a ani podobný "zázrak"
Původní příspěvek od odo hm, nie som si istý, že pod lampou pestovaný materiál má viac, alebo menej THC, ....
... z mích předešlích pěstů ve skříni pod lampou se mi v začátcích právě zdálo, že jsou palice víc nafouklé a kytky přitom menší ale taky tím bylo i menší množství listiva, ale bez rozborů je to opravdu jenom subjektivní hodnocení, ale vycházel jsem z toho, že jsem svítil 18 / 6 ... taky jsem zkoušel automat, ale tady se to nějak nepovedlo ani ve dvou pěstech, tak jsem tuto variantu opustil ...
Původní příspěvek od odo Je to pekné. Bolo to nejak masívne hnojené? alebo sa to niečim striekalo? Nie sú tie špičky jemnučko chytene?
... žádné velké hnojení, po měsíci od zasazení dávám 1x týdně tekuté TNT Komplex od Hesi + Super Vit (cukry a aminokyseliny) , do květináče jsem zastrčil bílou tyčinku CAREO - Substral (proti savím škůdcům smutnicím, třásněnkám a sviluškám) , postřik žádný ... špičky možná zkresluje světlo přes balkonové sklo (zkusím udělat foto z jiné pozice) ... začátkem měsíce bylo trochu větší teplo, musel jsem zalévat ráno aj večer a jak se teď na dva dny trochu zchladilo, tak se kytky zase začínají vzpamatovávat ... na balkoně přes poledne 40st / 20% vlhkosti , poslední dva dny 20st / 80% vlhkosti tak zase větrám, aby se nechytla plíseň (snad ne) ...