Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj.Jaky mas rozmer boxu?3600 w ve dvou nebo jednom stanu? Nikde sem to nevycetl. A krasna prace kloboucek dolu :] Jak vidim drip v rohozich je stale neprekonatelny jel si coco nebo rw rohoze?A jak casta byla zalivka?Diky a jen tak dal !
Ale neeee.. vypol som hlavu od growu uplne. Po troch dnoch strihania sa mi žiadalo bars čoho spojeného s pestom chvilku nedotknúť. Tak ani na forum som neliezol . Bol to totálny Mindkiller. Som sa cítil jak thaiská prostitútka čo ťaha tri víkendy po sebe. Ruka ma tak bolela, že sa mi ho ani vyhonit nechelo.
Teraz zacnem pridavat foto
K samotnemu pestu. Vynos bol celkovy 3230 G.
Cakal som viac. Ale skosil som cca o tyzden skorej. Vidno to aj na pestíkoch, ešte by určite chvílku zvládli. Svilušky mrdky mi robili už pavučiny cim dalej tym blizsie ku kvetom. Nechcel som nič riskovať pri takom počte a jednom stane
Ďalej som mal problém presne pri prenutí grepfruitu. Kde mi čerpadlo nasalo vzduch pri zlom spoji a nefungovala závlaha cca 2 alebo 3 dni už si nepamätám. Našiel som ich celé zvädnuté a oživoval som ich A nakoniec z toho vzišlo toto.
Čo by som chcel vyzdvihnúť sú strainy. Každý niečím výnimočný. Asi najmenej zaújimavý pre mňa je ChemdawgxMKultra. Možno pre to, že mi vôňou pripomína Critical +, ktorý som šiel asi 6 kôl a už je pre mňa taký obohraný. Ale tým nehovorím, že je zlý, je to pecka
Grep nádherný sativový citrus, viac k tomu netreba dodať. BlueberryxCritical Mass super výnos a tá farba.. Podľa mňa sa mi naozaj vydaril. Veď uvidíte foto. Vôňa je neskutočne sladká. Ak niekto pozná Shisha Tabaky, tak by som to k tomu prirovnal Príchuť blueberry.
White Fire je kladivo/ zabijak. Neskutočne kryštálový a tvrdý. Výzorovo vyzerá byť slabý na výnos ale tie paldy sú naozaj ťažké a tvrdé. Má velmi špecifickú a silnú vôňu. Až sa vám zatočí hlava ak z neho striháte kilo (minulé kolo).
Jediné čo mi nedoprajje na výnos je Grep. Buď je pre mňa náročný na pest alebo pri mne stojí zlá karma a niečo sa mi vždy dodrbká
Foťák je podradný druhotriedny smart phone tak nekritizujte
Dúfam, že sa budú foto lúbiť. Ak máte otázky tak sa pýtajte.