Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo snížil jsem včera večer na 1.4 a dnes ráno taky 1.4 a nějaký ubytek vody byl , jinak kořeny vypadají zdravě No i mi to.trochu přerostlo takže jsou blízko výbojky a už nemám kde zvedat ....To jim taky určitě nepřidá ..No uvidím co se bude dit z ec pokud poroste tak jim ještě uberu
Držím palce!
Ak máš na vstupe 0 a teraz miešaš živiny na 1,4 , tak to v NFT je ešte stále dosť. Tým 1,6 si to ale určite prehnal. Pokiaľ sú korene zdravé, tak by som nerobil paniku a prípadne to Ec ešte viac znížil. Sám uvidíš.
zdar 1,6 ec neni v nft zadnej problem sam sem jel chronica kterej zvladnul i 2,3 ec, v nft se vyplati urcite zastrihnout pac to furt roste kdyz nemas omezenou nadobu na koreny
Zdar , taky si myslím že 1.6 není žádná hrůza ...Kolega jim taky valí 2.3 a pohoda ... Spíš to přikládám přesvícení ten pomalý květ ... Teď otázka nechat to dojet ? Bude z toho něco ? Nebo to rozjet od znova ? Radte co stím ..
Tohle vypada na nevymenu roztoku kazdy tyden,resp. jen dolevani do puvodni hladiny.I pri chybnem namichavani hnojiv to vykvete..rustovy/kvetovy pomer.Dalsi vec co muze udelat tohle je vadny stykac (nechtene sviceni v nocni dobe).
Původní příspěvek od owerall Tohle vypada na nevymenu roztoku kazdy tyden,resp. jen dolevani do puvodni hladiny.I pri chybnem namichavani hnojiv to vykvete..rustovy/kvetovy pomer.Dalsi vec co muze udelat tohle je vadny stykac (nechtene sviceni v nocni dobe).
Kazdej tejden měnit vodu se zbláznil, to bych tam ty hnojky moh házet vidlema já ji měním dvakrát při přechodu na čistě kvetovou a na proplach a nazdar. Řek bych že strilis od boku a dost mimo.
Vodu měním co 10 dní a už tak bych řekl že tam ty hnoje házím vidlema 😂😂 Tak ve finále jsem se rozhodl ,že to nechám dojet ... Ec teď mají 1.1 a hezky se jim drží ,takže chlastaji stejně vody i hnojek ... Už se tam začlo něco dít , ale stejně to bude bída a bolest ... Palice zatím řídké nevím jestli to bude lepší ,no každopádně sem nechtěl svítí pro nic za nic ... Přihodím foto
Ha 😂 no na fotce to není vidět , ale ty co byli přímo pod výbojkou jsem musel ořezat ,takže asi 15 spálených vrchu šlo pryč 👌😂 no nechť už je za náma tady to kolo a můžeme to rozjet znova 😂
A jak vyzerali tie spalene vrsky? To si orezaval palice ci listy ?
A to ci to dokoncit zalezi iba na tebe. Ci mas zasoby n
Do konca dalsieho kola alebo potrebujes aspon to nieco co z tohto bude
No odřezával jsem spálené vrchy ,drobné paličky ,které byli nalepené na skle od reflektorů , ty byli úplně spálené ... No zásoby nejsou tak asi lepší než nic 😂 ale na řídký shit se mi moc nechce svítit