Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Zbyněk1 Hezka jungle a povedene lamani/ohybani. Koukam, ze pod ledkou ti celkem vyletely. Vyska?
Pls muzes vyfotit zvlast AH? Mam ji ted taky, ale rizlou GG4. Dik
teď jsou všechny tak +- na 130 cm.. Bannera mám tak 140-155.. Nečetl jsem to takže jsem nefotil zvlášť,ale levá strana je Space Monkey, střed je Amnesia Haze a pravá strana je King's Banner 😁
Sisky uz koukam zacinaji nabirat na objemu, oproti me uz jsou nadherne videt i z fotek z dalky. A narostly teda poradne, moje nejvyssi ma asi 82 cm. Radost pohledet
Původní příspěvek od Zbyněk1 Sisky uz koukam zacinaji nabirat na objemu, oproti me uz jsou nadherne videt i z fotek z dalky. A narostly teda poradne, moje nejvyssi ma asi 82 cm. Radost pohledet
Čus,tak přidávám fotky z 24.den 12/12... Holky zatím šlapou pěkně a všechno vypadá jak má, ještě před sebou mají určitě 40 dní,tak jsem zvědav jak se to bude vyvíjet dál 😁😉
Původní příspěvek od Zbyněk1 Taky koukam, ze se stala nekde chyba...ale v galerii je ma a holky jedou solidne. Obvzlast ten model co je na prave strane
vpravo co je světlo úplně nahoře je Banner, uprostřed je Amnesia Haze a vlevo Space Monkey
Tak jsem tady,holky jsou na 33.dnech 12/12... Týden jsem je neviděl a Banner krapet popadal 🤣🤣.. pH mám 6,1 po namíchání hnojiv a EC s plnou dávkou a Cal-Mag od atami mám 1,6...