Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
14.8 nejaky 35 den 12/12 vidim to minimalne jeste na 30 dni.Taky podle toho jak to roste,nafukuje se ,tak bych konstatoval,ze BB je celkem nachylny na odlisteni v takte pozdnim stadiu...delal jsem defoliation pred prepnutim a pak ve 2,3 a castecne ve 4 tydnu..musel jsem,bylo to fakt mega husty a humidity mam hodne vysokou jelikoz jedu venku..tuhle odrudu priste v max 4 kusech na takovy prostor a s maximalne jednim zastipem.Kazdopadne zapach velice prijemny s nadechem citrusu.
Zdar,
diky!No sklizen urcite nic moc nebude...trosku mely holky stresu a hlavne
teplotni rozdily mezi dnem a noci nebyly vetsi ne 2 stupne,tak ze paldy urcite nebudou mit takovou kvalitu jako kdyz jedu pres zimu a mam v kvetu 18 za tmy a 24 za svetla ;-)
citace:
Původní příspěvek od nikolajmorozov takze takovej indoor v outdooru😃 btw. sleduju a jedes pekne! at je co nejvetsi sklizen, cus!
Tak mam result a jsem velice spokojen!Na to jak jsem to odlistil jeste v konci 4 tydne kvetu,pak jeste postupne protrhaval listi,nechal to mega proschnout,jelikoz jsem byl 11 dni pyc,tak tedy cumim co mi ukazala vaha..
Fakt je tezky dopredu odhadovat,jelikoz nikdo nikdy nevi kolik bude hmoty po ususeni.Je pravda,ze palice mohou byt mega nabobtnany ,ale po ususeni se ukaze,ze to byla jen voda a hmoty moc neni..
Kolem 160g vrchu a 20g spodku je muj rekord pod timto 185W svetlem