Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím tak dnes je to 28. Den 12/12 vypadá to moc pěkně... Na další kolo už se připravuje 4x gorila glue od fair Seeds někdo nějaké zkušenosti? Díky za sledování a rady.
Čau tak přidám nějaké nové foto..
Mám otázku jak je teplo tak hlína schne rychleji zalévám ob den a nevím jestli mám dávat gs a Bloom každou zálivku, nebo to střídat hnojky, vodu, hnojky, vodu??
Prosím vás chtěl bych sehnat set led cob vero 29 gen7 2x čip koukal jsem na alucraftu a ten sed se 2 čipy nemají nebo nejde mi přidat do košíku... Nemůžete mi někdo poradit kde sehnat? Dekuji
Tak za 14 to bude 8 týdnu 12/12. Včera jsem dal naposledy alga Bloom a Green sensation a od zítra už jen čistá voda. Už se nemůžu dočkat kolik toho bude z jedné kytky. Jinak na další kolo už rostou malé gorilky, dnes jsem je zastipl fimem tak uvidíme jak se to povedlo. Mějte se ať to roste.