Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Maxman Čuz, tu lampu jedeš na plnej výkon? Na tu plochu to možná nebude nutný. Ale hlavně tyhle Gavity dávají obdelníkový osvit, cca 1x1,8 m
Čau, jedu ji na výkon 1000W, ješte tam je regulace na "super lumen" 1150W.
Původní příspěvek od DrGrinspoon Tak AH od Soma je fakt niečo čo sa s tou od RQS nedá porovnať - sám by som ju zaradil do TOP10 strainov, ktoré som mal kedy možnosť vyskúšať. A že ich za tie roky nebolo málo
Inak ten odťah čo máš- to ho máš napojený na 200mm potrubie alebo si to nejako redukoval?
Mám to napojené na vstupu i výstupu na 200 mm odhlučněné potrubí.
Původní příspěvek od Filliir Zdárek, kytky i výška vypadají parádně... Chci se zeptat, nevím jestli si někdy jel klasiku HPS, nicméně pozoruješ nějaký rozdíl v Gavitě?? Pokud se nepletu má svoje stínidlo, tak by mne zajímal rozptyl světla, kolik je real odběr a pod.
Díky za odpověď.. ať to sype....
F.....
Ahoj,
HPS jsem samozrejmě jel, ale jen 600W. Nemohu tedy porovnat výsledek mezi 1000W HPS a 1000W Gavitou.
Reálný odběr při 1000W je vždy kolem 1250W.
Co se rozptylu světla týče, byl by ideální určitě větší box. Myslím si, že něco kolem 1,8 x 1,8 m by bylo ideální. Jelikož je předřadník uvnitř boxu, tak se v něm kumuluje teplo. Proto bych nyní určitě volil vyšší box. Mám v boxu velký cirkulační ventilátor přímo na Gavitu a za ní mám pachový filtr. Pokud je Gavita zaplá, tak tahám ven nejteplejší vzduch, který se v boxu právě nachází.
no alebo sa na HPS uplne vyser a daj si ledky, mam tiez taky box ako ty, siel som tam Lumatek 660w 400V a bolo to cca w/g.
Teraz sa skoncilo kolo pod 6x LED panel odber cca 600w, vysledky budem vediet povedat ked to uschne.
Ak len ta HPS zere 1250w tak to je sialenost s tou spotrebou mas 2x take boxy
Vypada to super zatial. Som velmi zvedavy na vysledok. Ja by som dal bambusove tyce ako oporu, alebo siet, z obav ze neskor v kvete by neudrzali vahu same.
Původní příspěvek od Johnny Blaze Vypada to super zatial. Som velmi zvedavy na vysledok. Ja by som dal bambusove tyce ako oporu, alebo siet, z obav ze neskor v kvete by neudrzali vahu same.
Ahoj,
síť by byla ideální, ale jelikož potřebuju holky vytahovat ven, tak jí tam mít nemůžu. Koncem příštího týdne mám v plánu oholit spodní větve a přitom také dát bambusové tyče.