Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja mam taky zdroj od alucraftu ktery jede na 100w.Taky jsem to cetl, kdyz das zdroj se vstupnim proudem 2800mA tak se dostanes na 150w, ale me to vyhovuje na tech 100w. A co se tyce vynosu uz ted muzu s klidem rict ze tam bude 250g... s tim 190w verem jsem delal od 200-240 a nikdy to nevypadalo tak mohutne jak ted. nevim cemu za to vdecim( genetika, svetlo, zacal jsem pouzivat bioheaven)? Asi vsechno dokupy zkousel uz jsem hodnekrat menit pocet kytek(4,6,8,15) ale tech 8 je pro me asi nejlepsi. kratka doba na rustu jeden zastrih a prostor krasne vyplneny.. No sam jsem zvedav na vysledek
Report z boxu.Tohle kolo je opravdu hokus pokus,ale co už vím je,že tenhle boxík je na dva ty panely moc malej.Kytky se mi zdály furt moc světlý a říkal jsem si,že ten all mix asi nestačí pokrejt živinama nároky kytek a tak sem hnojil a hnojil a furt žádný zlepšení a až pak mě trklo,že už tam jsou i nějaký šišky,ale vůně skunku nikde takže jediný možný vysvětlení bylo,že je nějak stresuju a to už bylo jen krůček od strejdy googla a jůtuba abych si našel další nešťastníky,který svoje svěřenkyně trápí úplně stějně jako já.
Spálil jsem je světlem.Resp ne úplmě spálil,připálil aka stres z moc světla,kytky žlutý,listy zakrnělý nic moc no...Předevčírem jsem panely zavěsil nejvýš co teď šlo a po dvou dnech je znát menší zlepšení,v pokoji se už line příjemná vůně skunku ikdyž by měly vonět mnohem víc,ale to se snad za pár dní ještě zpraví...
banka udává 50 dní květu,ale dost pochybuju,když je tak týrám.Do přístího kola se mi nad podaří sehnat větší box (kdyby někdo měl nevyužitej 80x80 nebo 90x90 tak pm) panely v klidu pokryjou větší plochu než mám.