Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hele jak sem spokojeny a smokereport ti povim cca za 14 dnu udelal jsem maly zastip na brcko a ususil na rychlo a ani to nebylo proplachle.Ale verim ze budu spokojenej jedu od Dr@ma uz asi po šesté a vždy paráda a spokojenost. Jinak kour to mělo fajn energeticky zadny stoned , hezky se mi pracovalo na zahrade na vice info co se týče chutě ,stavu a vynosu si počkej
Dnesni foto z novym mikriskopem Nikdy sem nepouzival ,ale musel sem na tento model koupit EB ma tendenci znovu a znovu nakvetat . Jestli vidím dobře tak to zralé ještě není
Dnes 69 den květ , myslel sem ,že budu tento víkend bude kosa , ale nebude Ještě to chce týden , ne li dva ) začal jsem svítit 10/14. A ze strachu z plísně přidal 5tý ofuk a aktivní přitah )
Jednu kytku jsem dneska zkosil. Byla to ta spatna listy uz byly z 1/3 uschle a z 2/3 polosuche a zlute. Byla od pul kvetu nejaka nemocna A hlavně už nemam co kouřit zbytek vidim kosa na vikend , uvidime jak se to bude vyvijet.
po 3 dnech 11/13 budu svitit 10/14. Na konci bych rad nechal 2 dny po tmě uvidime jaka bude vlhkost bojim se plísně.