Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dobře, rozumím, hele jsem teď mimo z cirkulační pumpy a potom nějaký další pumpy. Potřebuji pumpu, kterou ponořím do nádrže a bude mi tlačit vodu z nádrže do hadiček a zalívat tím květiny - tedy drip systém. nerad bych koupil prostě jinou, napíšu ti vzkaz a když tak bys mi pomohl s tímto výběrem.
S takovými plány a nevědomostí neni divu, že v tom máš guláš a narážíš pořád na problémy. To je uplně normální.. Řekl bych, že většina groweru prvně nakoupí věci, které časem stejně vymění za lepší. Praxe je nejlepší učitel. Výběr pumpy už je krapet složitější, protože potřebuješ vědět jakou vzdálenost budeš tlačit, kolik tam bude ohybů, kolik budeš mít kapilár,bude tam nějaký filtr/y... tohle všechno má vliv ;-) Jinak přikláním se také k názoru koupit digitální přepínatelný předřadník a A-wing s titanovou bělobou a heatshieldem. Potom se ale může stát, že zjistíš, že máš vysokou teplotu a neuchladíš to ani pořádnym odtahem a už budeš pokukovat po nějakým aktivně chlazeným reflektorem...jak říkám, praxe je nejlepší učitel.
Hlavne jsi psal, ze na rust chces MH a tady ti nekdo radil ze si postelujes v rustu vykon. MH vybojky ale regulovat nejdou. Stmivatelnej je jen HPS. Takze na to pozor.
to jsem psal ja,normalne MH reguluju,a dalsi tri kamosi taky,a nikdy nebyl problem......dohromady pres 15 let to regulujem a cajk(vsichni jedem ruzny predradniky ale vsichni lumatek)
Harry,jdu do baraku!
------------------------
Rap save my life!
---------------------
ten zlej..