Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja zase nejel hlinu(jen venku) a zacal rovnou kokos,ale teda s autopoty a v poho....ja ale mel uz vse nastudovane a i tak me par veci prekvapilo,No jo no praxe je k nezaplaceni,mozna trosku zlobi pod ledkama(ma vetsi spotrebu ca,mg,fe)ale pod hps nemuzu rict pul slova
Ja stale len citam a skusam pochopit ako to to cele funguje.
Na zaciatok mi poradili skorej kokos a řizky aby som nemusel cakat na pohlavi a nemal co pokazit.
Ponukaju mi Chonic na zaciatok.
Hele pohlavi nejiste je jen u regulovanych semen,kdyz koupis feminizovane jsou to 100% samice,
Jinak CHRONIC je udajne dobre vynosny model,taky ho mam v planu ale asi od delicious seed fruity chronic juice coz je cross s bilou vdovou
Já ti nevím, dal bych tam 400W hps, co nejvíce 11l květníků, medium: Biobizz lightmix a semena/klony to je asi individuální.
Toť můj názor, 600W je na prostor dobrý, ale je to prostě silný šestikilo...podle mě u Hps je kvalitní kuřivo už od 150W, takže wattáž spíš kvůli výnosu.
Konopí nekouřím pro to, abych žil.
žiju pro to, abych konopí kouřil.