Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja se na to chodim divat taky jednou za tri dny, ale mam to k tomu upraveny. Sneslo to i 10 dni, ale to bylo fakt na hrane. Fotil jsem to a popisoval v Krteckovo treadu. Mam i Drip od GIB pro matku ktera jede nonstop jako cirkulace a taky dobry. Dal jsem 4 kapilary na kytku pro jistotu. Jak rika Ajtaktak kazdy ma svoje a jaky si to udelas takovy to budes mit.
Spreader Mat se natahne pod kytky po cely plose nft. Takova sava textilie ktera ti vytahuje vodu z kanalu v kterych tece voda ke korenum a rovnomerne ji roznese po cely plose.
Původní příspěvek od Travin A byl by problem,kdyby v té vaničce kde budou rw kostky nebyly ty kanálky ? Mám vanu kde bych dal na dno tu netkanou folii a na ni kostky ?
Kdyz das na dno nopovou folii kterou koupis treba v baumaxu tak to bude podobny.
Ale melo by to mit sklon tak 2 cm na metr.
Původní příspěvek od Travin A byl by problem,kdyby v té vaničce kde budou rw kostky nebyly ty kanálky ? Mám vanu kde bych dal na dno tu netkanou folii a na ni kostky ?
Ty kanaly tam jsou podle me proto aby ten proud vody trochu rozbily a jsou krizem ze ji rozvedou i do kraju. Kdyz tam das nopovou folii a z cerpadla natahnes trubku po cely delce strany z ktery to bude stejkat, tak to bude taky fachcit. Ja ti to kdyztak nefotim jak to mam. Tak dobre to nepopisu.
Pridam fotku ty folie
A jses teda rozhodlej pro nft? Oproti Dripu tam muze byt problem s teplotou vody s hnojivem. Tak to chce zvazit kde to budes mit, jaka tam je stala teplota. A taky poridit ph a ec metr. 2000 voci. Doporucim Adwa metry
No cim vic tim lip. Metr je malo kdyz potrebujes jeste nakej prostor mezi vrskama a svetlem. U toho Vera nevim. Slysel jsem 30 az 70 cm. At poradi treba v Ledidealu.
Pustil jses do toho, chces jeste tu fotku rozvodu vody?
Zadnej prevratnej vynalez. 16 mm trubka z growshopu, napojena k cerpadlu a navrtany diry asi 2mm vrtakem. Der navrtej radsi min a pridavej. Jen si dej bacha aby ten spodek nadrze byl pevnej a rovnej aby se ti tam nedelali louze.
Travisi vcera jsem koukal ne GS a uz delaj i grotank 70×70. Uz i 100x100 nerekl bych ze to ta firma zacla vyrabet pro growery, ale nejspis je nekdo upozornil na beznou velikost stanu. Tak nevim kam jsi pokrocil, ale priginal je original i za ty prachy navic.