Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jak si to tu čtu, nedá mi to nenapsat.
Všechno to bio je z větší části jen dobrej marketing. Ano jde poznat rozdíl mezi produktem pěstovaným v inertním médiu má chemce který ještě jako bonus neproplachnu a produktem pěstovaným v hlíně na bio hnojkach s pruplachem. Ale dovolím si tvrdit, že rozdíl mezi kytkou pěstovanou v hlíně s kvalitním pruplachem na minerálních hnojivech a s kytkou na biohnojkach je minimální.
Vždyť si zkus koupit v sezoně bio mrkev a normální mrkev, nebo bio banán a normální banán atd. V slepém testu nepoznáš rozdíl.
Vše je z 90% o kvalitním pruplachu.
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
na zahrade pestujem zeleninu sam a viem cim ju hnojim (mam kalifornske dazdovky a tie produkuju v jar/leta dostatok materialu na hnojenie). cize je vytvoreny kolobeh...
Nejde o to ci to ne/poznas na chuti ale jaky zaklad tomu davas. Ked to mas na deal a chces usetrit 500kc na hnojkach (netusim kolko stoji sada mineralov) tvoja volba. Ale ked mozem nieco riesit ekologickou prirode "priatelskou" formou tak to tak robim. Pokial by tak pestovala vacsina growerov co ide na hline, tak by nemali problem kazde 3m kam na sidlikach vyhodit zasolenu hlinu,ze
Ak myslis ze preplachom vyriesis na jakom zaklade to cele ide, klames sam seba
Ok ale dost nebudeme zasierat temu, robte ako sami uznate za vhodne.
---
Mates: Ma ten LED ale nejaky prepinac na pocet svetiel ? grow / bloom pripadne kolko wattov pojde?
Nafot lepsie plz ak sa da. dik
To světlo se dá nastavit na 100,200,300,350,400,450,500,550,600,650,700,750W tím kolečkem nahoře. Kábl zapojíš přímo do časovače. Prostě easy. Grow a bloom nepřepínáš, to světlo je nastaveno na spektrum jak pro květ tak i růst ( jen na růst se ale nehodí- třeba např. do matkárny, muselo by se upravit spektrum ). Já to mám hned nastavený na max.- tudíš 750w
7. den 12/12
Objevují se první problémy. Žloutnou některé kytky a některé jsou nádherné. Kořeny krásný i u žlutých kytek. Nemyslím si že to je dusíkem. Žloutne celá kytka, nejen odspodu. Přemýšlím opět o hydru ale nevím jaké na SOG, co třeba EBB flow ?
nikdy som nesiel hlinu tak ti neviem poradit.
V hydre by to pre mna znamenalo bud - malo hnojek alebo zaseknuty prijem skrz PH.
Mne kyticky blednu ked maju moc vela svetla, listy nestihaju.
Tie blede mas iba v jednom mieste v stane alebo ich je viacej roztrusenych rozne v priestore ?
RW kocku dostanes v cechach a SVK najvacsiu 10x10 cm potom uz iba rohoze. Podla mna samotna 10x10 je malo, pod to by som dal keramzit, alebo celu vanu vyplnil rohozami a na to poukladal kocky.
Aero sog by musel byt podla mna homemade, lebo neviem ci existuje komercny system, ktorý by mal tak blízko pri sebe výrezy na kelímky aby si tam natlacil dostatocne mnozstvo kvetiniek.
Ph udržuju 6,2 a to canna radí 5,8 - 6,2 což se mě zdá na hlínu málo těch 5,8. Nemyslím si že je to PH protože hned vedle je kytka brutálně zelená. Když se podíváš na fotku celýho boxu tak vidíš že jsou některý pod světlem ale další pod světlem jsou uplně v pohodě. No to hydro musím ještě hodně namyslet. Musel bych pořídit RO protože mám snad nejhorší vodu v republice.
Když koukám na ty jasně červený stopky listů, napadá mě začínající deficit vápníku nebo hořčíku, četl jsem to někde tady, že krom toho žloutnutí se projevuje i červenáním stonků.. Oni teda jdou do červena skoro vždycky, ale postupně a ne tak moc, spíš jen tak pomalinku mění odstín....
Každopádně jsem měl stejný problém, částečně to bylo asi moc světla, ale měl jsem i pár takových pobledlých dál od světla mezi úplně normálníma kytkama, tak jsem obden do zálivky přidal Calmag a srovnalo se to rychle. Těm žlutým listům už se teda barva nevrátila, ale nový byly zase pěkně zelený.
Edit: Jo a taky to bylo u stejného modelu v hlíně. Některým kytkám asi stačí míň, některý chtěj trochu víc, i když by měly teoreticky žrát stejně, když je to stejnej model.
Had you ever wonder, that your mommy had a blowjob right before she kissed you goodnight?
JABY nerob si hanbu..to ze si tu nieco cital..ten deficit prvkov si vobec netrafil
Inak kolegovia,pri prihlaseni mi tu svieti ze web stranka nie je zabezpecena..a rovnako (na apply) na zaciatku linku nie je zamok ktory hovori o sifrovani dat na webe a ten tam tiez nemamnestal sa tu z toho konfidentsky web? Nezbiera si tu niekto data? Bolo by fajn keby sa niekto vyjadril
MatesMaty - niekde som to tu cital ze u LED svetiel je deficit prave magnezia a horciku, nejako sa rychjelsie spotrebovava, tusim ledideal to aj extra pise. Skus napisat Frynkovi asi bude vediet viac