Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od fikus37 V takovém počtu je asi jedno jestli zalivas klasicky nebo přes rezervoar. Vyjde to na stejno, ne? Nebo sis nějak ulehčil zalévání?
Starají se o to prarodiče, já bych si to zalil viď 😀
Biosevia je plne organicke hnojivo pro bioponii.
Biotabs uzce spolupracuji s autopotem a maji i aplikacni tabulky pro tento system.
Obe hnojiva jsem zkousel v autopotu a lepsi (chutove i vynosem) byla biosevia. I kdyz delala solidne kalnou vodu, nikdy mi nic nepricpala
uz mi to dava zmysel
--
Takze ked AutoPod zvladol BioSevia , tak myslim ze by mal ist aj BioBizz v hlina/perlit
Jaky bol teda postup tvojej zalievky vzdy na naplnenie vsetkych autopotov si pripravil cerstvy Bio mix s vodou a komplet to tam vyliat ze v tanku neostalo nic?
A potom za par dni nanovo?