Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Lehce mi světlají nové lístky.... Vypadá to že jim chybí dusík v zálivce.... Protože hodně vypily EC je 5..díky tomu že mi došly hnojky je týrám.... no nic v pondělí zajedu a udělám novou zálivku.
Pítr dík,asi to tak budu dělat a jsem zas o něco chytřejší.
Původní příspěvek od JankoPanko2 Na 21.den to máš nějaké malé ne?
Myslel jsem že critical mass leze rychleji..... banka Mr.nice?
Taky si říkám.. neměl jsem cirkulační čerpadlo a vzduchování,to bude celý problém. Vše napraveno ale ztráty už nedoženu. Dnes jsem dal 12/12 tak uvidím jestli se vytáhnou. Jj banka je je Mě.nice
No tak to mě teda poser... Týden tam mám čerpadlo a vzduch ale těch 14 dní bez toho se na nich hodně podepsalo. Některé ani neprokořenili. Ty co kořeny mají,tak to vypadá na plíseň.
Dnes vyměněna zálivka
METROP: mr1,calgreen,Amino extrem,root... Od advanced nutriends: cal-mag extrem.