Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jako že bych radči tech 26 no ale mam to v jedny mistnosti kde aj žijuvetram furt odtah frči na dvojec no tech 29 je v klidu už začina ta hnusna zima tak to o něco klesne .
čus growers,10d.12/12 moc to nevyroslo fakt tak 2,3cm.zato začli zlobit listy na nekterych kytkách se začli objevovat hnedy skvrny pak uplně zežloutli a zeschli nevim proč hnojim přidavam cal mag prolejvam ph6 s enzymy tak už nevim jestli mam hnojit nebo prolejt nebo už nevim co po mne chteji fakt
ec vytoku nemeřim nemam měřič jen ph to tet držim v květu 5,8 -6.taky mne napadla možnost spatneho substratu jelikož nebyly už finance tak jsem kupoval obyč substrat s obi +perlit.
Víte co je zajímavé?? Chápu, že do hydra toho lejete hromadu, ale jedu hlínu a za celou dobu hnojím tak 3 - 4krát(jen JiB, žádný boostery calmagy atd) a kytky pořád tmavě zelený, jen po sklizni přidám trochu perlitu, worm humusu, netopýra, all mixu a jede se dál a pořád tmavě zelený... EC jsem v životě neměřil, ph vody asi 4x Mne se to prostě zdá přehnojené. Někdy je méně více, posledních 30 dní nehnojím vubec a je to pak výtečný na chuť. At se daří
Původní příspěvek od Witcher Víte co je zajímavé?? Chápu, že do hydra toho lejete hromadu, ale jedu hlínu a za celou dobu hnojím tak 3 - 4krát(jen JiB, žádný boostery calmagy atd) a kytky pořád tmavě zelený, jen po sklizni přidám trochu perlitu, worm humusu, netopýra, all mixu a jede se dál a pořád tmavě zelený... EC jsem v životě neměřil, ph vody asi 4x Mne se to prostě zdá přehnojené. Někdy je méně více, posledních 30 dní nehnojím vubec a je to pak výtečný na chuť. At se daří
Mas pravdu, mam nekolik zakazniku, kteri to delaji stejne a nehnoji treba vubec a staci jim to namichat ze startu a vydrzi az do sklizne.
Ja davam do substratu plagron supermix a po celu dobu uz len 1/4 (maximalne polovicnu davku hnojiv) ziadne enzimy a vymyslance..v raste zakladne hnojivo a koreňák, v kvete alga bloom pk a sugar..
Fukni tam preplach a svetla daj trosku vyssie