Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vsak ja muzu mit novy i se sadou hnojiv od GHE a hydro kezamzitem nebo co to je 😉
Jen si myslim ze ty kvetinace v tom Ecogroweru jsou pomerne male, proto volim spis wilmu kde jsou aspon 6l kvetniky.
Budes davat tipovacku ?
O květináče v tomhle případě vůbec nejde, kořeny totiž spouští do 60l nádrže co je pod ním, do toho bych šel... No ale jak myslíš..... Zase je to dost vysoký a ubere ti to z pestebniho prostoru.... Ta wilma tuším není tak vysoká... Tipovacku asi dávat nebudu ještě nevím, spíš možná jen nahodim výsledky, uvidíme no
Tak už mají jen tři dny do konce... Bude to skoro 10 dní co sosaj jen vodu s flawles finish, tak by měli bejt pěkně čistý, tak co myslíte? Kolik tam budeeee
Toho glueberry og bude o dost míň než té vdovy ale taky vypadá dobře, problém byl v tom že se oproti vdově moc nevytahl tak jsem ho musel dost podložit... Njn holt nevýhoda dvou modelu v boxu...
Ph furt klesá mrcha... V růstu stoupalo a teď v květu klesá.... Je to prý tím že kořeny vylučují nějaký enzymy nebo co... Co ovlivňuje ph v růst jiná a v květu taky.... Ph se snažím držet od 5,6 do 6. EC je dost vysoké na to že dávám jen základní hnojiva bez doplňků ale jeto advanced-nutrients connoisseur no tak je asi dost silný, ale kytičkam to evidentně nevadí lehce konečky jsou možná spálený...I když na to vysoké EC jsem zvyklej do kokosu s polovičním davkovanim doplňků se vysplham až na 3,5 kolikrát
Tak blíží se konec 6teho týdne v hydru, kytky začali víc chlastat vodu a EC se zvyšovalo, tak jsem rapidně ubral... Dokonce se na jedné kytce evidentně začalo projevovat asi mírné prehnojeni bo Co je to, ale jinak se mají k světu ☺️
Tady něco z kosy pod 600w hps... Nebylo toho tolik ale za to může ten glueberry-og byli o dost menší jak vdovy a i přes podložení byli o dost níž... Tudíž měli méně světla a bylo toho zkrátka málo... Ale na kvalitě to dohnali... Je to fakt síla... Na mě možná až moc
😌😌 Bylo toho suma sumárum 420g
Jinak pod tím ceramic metal halidem to vypadá moc hezky... Jen ta velikost paliček mě mrzí... No uvidíme třeba ještě nakynou,teď startuje 7 týden takže dokonce ještě 3...je mě jasný, že to s 600w hps nemůžu srovnávat.... Ale zvyk je Železná košile 😂
Vypadá to že jsem se prehmatl a mám tam 1x critical kush, kterej už bude finishovat... By mě zajímalo jak budu dělat proplach 😱😱no nic budou muset jet všechny holky pár dní ne li týden na flawles finishu... Nevím jak dlouho v hydru ale myslím že by to mělo být nejkratší...
Zajimave je, že nakolik by měl být critical kush vynosnej model tak i pod 600w měl slabej výnos... I ty palice byli menší.... A tady ani nemluvím... Jako zase krásný pryskyricny palice to jo, jake zkušenosti s ním máte vy??