Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mam je poprvé, na zkoušku tak sám uvidím, byli mi doporučeny od kámoša co v nich pěstuje už dlouho a je s nimi spokojený. On teda zalévá jednou za 4-5 dní ale roste mu to super.
Tak tu máme 42. den
Holky sem přihnojil na nákvět a asi budu pomale přepínat
Trošku se srovnaly takže mají cca 50 cm krom jedné ta má 58 cm (pravo v hornim rohu)
Zítra jim dám 16 hodin světla pod MH, pozítří 16 hodin pod HPS. Pak 12/12 dále
Počítám že centrály budou 120 cm ale na to mám ještě 14 dní čas
Zítra dodám info o malém boxu kde se po 8mi dnech dějí divy..
A je tu update
Malý box 11. den květu, velký box 2. den květu
Holky v malém se nám vytáhly z cca 40 cm na 70-75 cm takže sem ořezal spodky dříve.
Holky ve velkém udělaly za dva dny 5-10 cm.
pH 6,1 a EC 1,5
Dle pozorování jsem si upravil dávkování hnojiv dle sebe a dle potřeby kytiček.
Teploty držím okolo 26°C a vlhkost je různá ale cca noc 55% a den 40%
V malem ktery ma 140 bojuju, ve velkem jsou zase rozhozene na 70-80cm ale nebudu je vypodkladat 😉
Vecer hodim update. Jelikoz nemam moc casu a volneho mista tak nemuzu postavit dalsi box tedkom
Jo a ano, poridil sem Green qube, libi se mi, ma 3 vetraci okna, 3 vyvody na odtah
( takze cooltube no prolem ), snad 5 vyvodu na kabely a paradne odrazi svetlo.
Mit otvirani jak Budbox tak je to Bentley mezi boxama, libi se mi a delaji aji 220cm 🌲
Jinak holky pod 4kilem:
Den 25 a vlhkost 38%, cca 80-90 cm, ph a ec zalivky 6,3 a 1,6
Holky pod 250:
Den 28 a vlhkost 36%, cca 80 cm a jedna ma skoro metr, ph a ec 6,5 a 1,7
Update
Tak Euforky se mu do boxu 140cm už prostě nevydaly. Jednu to trošku připálilo, co dělat, jak v rychlosti pořešit, ještě když jim za hodinu začne den ?
Musel sem trošku improvizovat tak sem si z boxu 100x100 vyrobil box 75x100 cm
Jak na to ? Takhle
Tak jo
21 dní má velký box
31 dní má malý box
Škoda že sem s Euphorkama tak behal, 140 cm nestačilo, provizorka a konečně GQ80
Moc přípravy na zimu, zacinají dárky a zas bude málo času na update
Tak jo
21 dní má velký box
31 dní má malý box
Škoda že sem s Euphorkama tak behal, 140 cm nestačilo, provizorka a konečně GQ80
Moc přípravy na zimu, zacinají dárky a zas bude málo času na update
Máš to. Pěkný... Já mám 16l látkový květníky a nezdají se mi velký... Ať Maj Holky místo pěkně🙂☺️nad Green cube jsem taky přemýšlel ale nakonec jsem vzal zase homebox, jinak vlhkost tam. Máš krásnou, jak to proboha děláš?
😀😀