Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ano, bez regulace, čistých 800m3. ano lišta tam je,. zítra mám funus chlapi. hned odpoledne na to vlítnu, už mi to začíná zapalovat. dle fotky Chucka, do leva pacháč, na to napojený a na liště zavěšený PK a potrubí z něj ven. a hluk minimalizuji krabici v které bude skelná vata.? rád bych uvěřil skutečnosti, že u toho lze i usnout
aaaashit tak uprimnou soustrast..............panaka na zem......
fuck,tak to ale proste chodi,sejdem se tam vsici.
me teda prilel v.i.p. lupen do pekla.(na odlehceni,sorry)
-k tematu,Chuck53 to ma proste vymazleny
-jak jsem psal,spat u toho jde,ale musis si trosku zvyknout,nic pro holky.
-je jedno na jako stranu to posles,levo/pravo si to wotocis jak chces,das listu wobracene.
-jop,vata,roockwool. atd.,prodavaj si protihlukovej sadrokarton,ten ti taky neco ubere,drevo je asi horsi,na zvuk.
-vic vaty vic ticho,napr:vzit 8cm vatu a seslapat ji do 4cm prostoru uplne best.
Harry,jdu do baraku!
------------------------
Rap save my life!
---------------------
ten zlej..
Jeste bych rad doplnil informaci ohledne tlumicu hluku.
Pokud chceme utlumit i castecne zvuk ventilatoru, tak tlumic nasadime primo na nej.
Pokud chceme utlumit zvuk proudiciho vzduchu, tak se zapojuje nasledovne: ventilator, potrubi - 3 nasobek prumeru priruby tlumice, tlumic.
Napr: tlumic s prirubou o prumeru 150mm - 150x3= 450mm
Mezi ventilator a tlumic tedy pripojime 45cm potrubi.
Snad jsem to dobre vysvetlil
Mam tuto informaci primo od vzducharu.
tohle je proste za K.........info ktery jsem se nikde nedocetl.
mam 160 tak bych tam flaknul 160 tlumic,cau babi,a vono ne kurva
dikez K uz sla.
kde mam kurva denicek
Harry,jdu do baraku!
------------------------
Rap save my life!
---------------------
ten zlej..
Původní příspěvek od AladinXXX tohle je proste za K.........info ktery jsem se nikde nedocetl.
mam 160 tak bych tam flaknul 160 tlumic,cau babi,a vono ne kurva
dikez K uz sla.
kde mam kurva denicek
Zdravím, hlučnost PK jsem nevyřešil, ale vyzkoušel jsem jiný ventilátor VENTS VK 150 495 m3. a nestačil se divit, jak je neskutečně tichý,. Otázka zní... myslíte, že by to zvladlo uhlidat box 1,2x1,2x 1,8 ????Moc díky.
Mimochodem, stavim novou skrin a tohodle 800m3/h se budu zbavovat, kdyby mel nekdo zajem tak pm
Ale kazdopadne jak se pise, chces-li minimum vzduchu kdyz je v zaprahu, krabice, vystlst vatou a mas klid..