Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pestu zdar ,tak dnes to už konečne jede pod veremvyšku držim 40cm mam jit niž nebo jeto ideal?uvitam rady zlomena kytka se zahojila a pomali se dava dokupy teplota je 28.což je super pod 250jsem byl kolem33.majtesa
Hoja hoj,afgani krasne rostou ale ten chronik je uplna brza celkem už jsem zaplnil prostor přemyšlim kdy přepnout co myslite ?mají kolem26cm.jinak nehnojim v rustu substrat je předhnojen a vypadj že jim nic nechyby jen jsem přidal pro jistotu cal mag.
Zdravim lidičky ,tak dnes jsem to přepnul na květ po 26 dnech rustu.Afgani mají mezi 30 až 35 čisli zato 2 chronic tunder je pidihajzlik mají 22 cm tak snad se rozjedou .Teplota je kolem 29 přes den,zvlhčovačka jede pořad teda když se sviti ,mam nechat valit zvlčovačku i v květu přeba do pulky mate stim někdo zkušenost jeto k nečemu_?
Zdar.
Ten zvlhčovač můžeš ještě nechat, šak uvidíš.
Za cca 2-3 týdny budeš mít ten prostor tak zaplněný, že by tam akorát zavazela a vlhkosti tam bude dost, teploty taky už nebudou tak vysoké, takže na pohodku.
... důležité je mít všechno krapet v píči, žádné očekávání - žádné zklamání
Hola hej mame tu 5den na12/12,holkam se daři zalivam asi každy 3 den moc to neprosycha pod tim verem ,ale pekně se to pod nim větvi .Jinak při mi smule jsem zlomil další kytku při koliknovani ale fest celou centrálu ale ma nejaky bočaky tak ji dam šanci teplota 30 at už jdou ty hice do rice
Čus growers,tak 10dni na 12/12.Dnes jsem je měřil a mají 50až 55cm krom tech dvoch co jsem zlomil tam se ten rust pozastavil ale jedou mají 35.Panel držim 30cm a zda se mi to pekně prosviceny no nevim jestli to nemam dat vejš??40cm?? Zalivam co 3dny čista další zas hnojky plagron a enzymy.
Zdar jak svina13 den na 12/12.Zalito čistou vyška rostlin 63cm a chronic jak byl zakrslej tak vystřelil na 70cm panel držim na 30cm ,teplota je 28 .At to roste čago.
Ahojte tak tu mame17den na 12/12,celkem to jde akorát byli trocha svetlejši tak jsem jim přidal cal mag ,nebo jeto přesviceny ?timže to mam kolem 30cm no zatimto tak necham někdo tvrdi dat vyše a další zase niž,dam tomu čas a uvidim