Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
fikus37 asi nepochopil tu fotku kde máš na polici ufo s filtrem...... myslel si asi že to je mimo místnost a přitom to je v pěstírně...a ty jsi mu to nevyvrátil
Ty vole ted me reknete to sem takovej debil ze neumim zapojit filtr koncovy.
Jako vy si myslite ze foukam vzduch do filtru a kcemu bych to asi delal kdyz potrebuji odvezd vzduch pric.
Jak vypada prutokovej pachovej filtr? Google nic nenasel neumim hledat. Predstavit si to aji umim jak by to vypadalo.
Původní příspěvek od fikus37 noTlama-co jsem nepochopil? Asi jsi se spletl.Můj poslední koment byl,že pokud na takovém prostoru udělá kilo,tak musí být superpero.
Já chápat nic nepotřebuji,mě je úplně jedno kdo jak si pěstuje,já pouze odpovídal na koment když si napsal že je jedno kde je filtr o příspěvek vejš se Tě ptal kilopaprik tvá odpověď byla že je to jedno kde je filtr.
Pestuju skoro 20 let,takže vím jak ma fungovat vzduchotechnika.
A ano kokura máš pravdu napsal jsem to jako oselale na některejch grow máj psáno i průtokový tak jsem to nějak neřešil...
Jestli Ti tu vadí ten koment napíšu Zedakovi ať to mázne...
A když už tu píšu,tak mě zajímá jestli to není tajné kolik stupňů pod tím litrem máš v těhle vedrech...
Já si to bez klima nedovedu vůbec představit já měl problém na kompresoru dva dny a měl jsem tam 33+😯
To kde je filter na funkcnost nema vplyv,ci je na zaciatku a nasavas cez neho alebo nakonci a vyfukujes je uplne jedno. Jediny rozdiel je ze ked vyfukujes tak sa rychlejsie zaspini lebo vtedy vzduch nejde cez tu prachovku.
Je tam 30 stupnu kua budu tam muset dat silnejsiho ufona
Klima neprichazi k uvahu . Tak si odjedu kolo kde bude vysoka teplota ufona silnejsiho nemohu najit tak 35+ stupnu kdyz bude hezky asi normal . V zime zima v lete teplo uz to chce znenu.
Nenecham si vzit svuj klid....možna to znas a vis jak to mam hozeny...
1000 w hps v létě když je venku 30, tak nemá cenu to ani pouštět. Jel jsem litr několikrát a v létě to nemá smysl. Pokaždé byl výnos na pí.u.
Nechci tě nějak zklamat, ale při takové teplotě budeš rád když uděláš 500 g. Uvidíš sám. Každopádně zajímavý počin a budu i nadále sledovat.
vypada to na nic protože na ně palíš zbytečně moc w na rust se nedoporučuje tolik pokud můžeš reguluj na 400w při takové teplotě ti budou špatně kořenit ideální teplota je 25