Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Caute, pred par dny byl seknut prvni mangos, kterej byl na kvetu 50 dni... bohuzel jsem musel vystrihat i sit a zbytek kytek se mi rozplacnul po zemi takze jsem ty kytky musel tak nejak svazat aby to aspon trochu drzelo... za par dni prijde na radu mango c.2 a ode dneska zacnu prolivat i oba em dogy.
1-celek
2-mango c.2
3-em dog c.1
4-em dog c.2
Caute takze ve skrini se uz sviti jen na em dogy... davam jim jeste par dni a jdou pod kosu. Mango uz je ususene a je to opravdu vdecna rostlina. nenarocna a kdyz narazite na dobre pheno tak se vam odvdeci i peknym vynosem. ja mel dve phena oboje krasne obsypane ulepene a tvrde jako kamen... jedno bylo sice vice listnatejsi ale co se tyce vynosu tak toho bylo mnohem vic. zatim tu jeste cisla davat nebudu, to napisu az to bude vsechno suche... tak se zatim mejte a at to roste
Zdarek, takze uz visi i em dogy... zatim neni co fotit az to bude suche tak vam nafotim vsechny modely zvlast chtel jsem rozjet uz nove kolo ale bohuzel matkar se kterym jsem byl domluveny mi to na posledni chvili odrekl takze se vas chci zeptat zda nekdo z vas v moravskoslezksem kraji nejlepe okoli OV nema navic 6 kousku neceho zajimaveho. kdyztak pm, diky
caute tak abych to tu njeka dokoncil... uz je vse ostrihano a ususeno, vypada a voni to moc krasne, posudte sami vahu doplnim nekdy pozdeji jeste musim spocitat co uz jsem porozdaval kamosum... Jinak porad jsem nesehnal zadne rezivo tak se mi uz sakra nekdo ozvete
c.1- od kazdeho modelu jedna palicka
c.2- MANGO 1
c.3- MANGO 2
c.4- EM DOG 1
c.5- EM DOG 2
Takze abych to tu plne uzavrel tak mi chybi uz je to cislo a to je 193 g krasneho materialu a spodky jsem nevazil( tech muze byt 15-20g odhadem) takze Vam dekuju za sledovani, at se Vam dari a ja uz rozjizdim pomalu nove kolo, ktere sem zase dam