Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Neviem, ja mám momentálne substrát z Rakúska , ale AGRO nikdy viac, je tu veľa ohlasov na plagron Light mix , tak isto aj na biobizz , radšej si treba priplatiť ako potom plakať nad rozliatym mliekom
no napiču hoši asi je to good ale ja to mam v 50 l kyblech, asi holt priste sahnout vjacero do penezenky , stejne jednou pojedu indoor do piče, čekat na leto, co sezona to jeden rok, a pak ti je 50 let tvl
Vzdycky se vyplati nesetrit na substratu ani na genetice. . Biobizz Light-mix je taky prvotridni a je zbavenej vsech patogenu, larv, kukel , brouku atd.
Nemusis ho uz ani s nicim michat uz ma vsobe i Perlit a vse potrebne a je pripravenej na start. Vydrzi 2-3 tydny bez grow-hnojeni.
Jen presypes do kvetniku a jedes.
Jeste bys mohl stihnout letos nejaky automaty ale to jsou zas dalsi prachy.
Jo, Indoor urcite rozjed ale je trosicku narocnejsi nez Out.
Taky sem na tom byl jedno kolo indoor tak psychicky spatne , nic se nedarilo , vsechno spane !
Nehazej flintu do zita. Pristi kolo bude urcite skvely.
Zdravím, prosím o pomoc ohledně listů. Mám dvě stejné genetiky a tohle se mi objevilo jen na jedné. Hnojka plagron alga grow, ale hnojím cca jednou za 14 dní, takže přehnojené to asi nebude. Předem díky, ale ve vláknu pomoc s listy se mi nikdo neozval. Moc díky za odpověď, co by to mohlo způsobovat.
tak vam tu zas pisu po nejaky dobe, ty fotky co jsem vam posilal jsou z 30.6. posilam foto ted, jinak jsem mel moznost vzit si jednu kytku je to prej whiteberry ale ma na sobe nejaky feťáky pošlu foto, myslim ze jsou ty, tamty.. vsak víte