Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj všem,
pěkně to roste, voda ph 6,2, teplota 19-26, vlhokost +/- 60.
Průběžně štípu marný spodky,ale zítra-pozítří je postuně vytahám ven z boxu a udělám to poctivě.
Čus, mám dilema. Máme tu plánovanou odstávku el. a budou to dohromady 3 dny. Jsou to 2 dny v tomto týdnu a jeden v tom příštím. Když ty časy sepnutí-vypnutí nechám tak jak to mám a oni to časový rozpětí budou dodržovat tak jak uvádějí, holky přijdou o hodinu a půl světla. Mám to nechat jak to je, nebo bych to měl přenastavit?
Čau, mas to pekny, s tou elektřinou bych se netrapil, kytky to ani nezaregistruji. Osobně bych nejel takový množství kytek, už jen kvůli te ceně za řezy. Min kytek, min starosti a tři dny navíc při růstu, ti to vyplni stejně. Jsem zvedav na výsledek, preji at s nima mas co nejmíň starosti a ranec sušiny .
Čus, díky za pochvalu. S tim množstvím kytek máš pravdu, normálně bych takový množství nejel, ale předchozí nezdařený kolo sem předčasně ukončil a chtěl jsem trochu ušetřit čas na růstu. Původní plán bylo 20 kytek+ 2 do zálohy a za tu samou cenu jsem jich dostal 40, ale poslední mrzáci.
7ks sem ani nesázel, 2ks nezvládly první týden a zbylo 31 dobrejch. Tak přece je nevyhodím 6 ks šlo ven, ale nedávám jim moc šancí (zloději).
Minulý rok když nenašli žadný kytky, tak očesali aspoň nějaký borůvky, zmrdi
Příští kolo dám tak 12-16 kytek. Je to pohodlnější.
Ahoj domicius, ano, aby se dostalo přímého slunka i na paličky ve stínu velkých listů. Neměl by to být tak drastický zásah, jako kdybych ty listy otrhal úplně, což taky někdo dělá. Myslím, že rozdíl je znatelný, když porovnáš s dnešními snímky. Snad to bude ku prospěchu, dělal jsem to poprvé(rada od člena G).
Zdar,
těším se na konec, začíná to pěkně vonět a holky mi dávaj celkem zabrat. Každá pije jinak, takže každý den potěžkávám květináče a zalívám individuálně, jinak pohoda. Jak se daří vám?
máš jich tam zbytečně hodně, 16ks je naprosto ideální na rozměr 120x120- nechat je déle na růstu (já nechávám do doby než mají všechny 30cm) nechat je vytvořit si kořenový systém, zmohutní pak můžeš očekávat i slušný výnos