Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
- dnes dostali cookies predposlednu davku s hnojivom 3ml/l bloom + 1ml/l GS + 1ml/l sugar + 0.5ml/l zelezo @ ph 6.1
- po 4 dnoch susenia som spracoval MOB: 10g spodky 10g male sisky, 40g vrcholy. myslim, ze este stratia na vahe (stonky vo vrcholoch) pocas kurirovania takze dajmetomu 50g sucheho. je 12 tvrdych vrcholoviek
- cookies su uz 3 dni len na vode, dnes som znova riadne prelial; za 9 dni ich kosim. asi budu mierne prezrete ale skor nemozem lebo budem prec
- klony zacali pred dvoma dnami kvitnut. dostavaju 4ml/l bloom a dva klony dostavaju zelezo; ph 6.3-6.4; trocha sa vytiahli ale mal by som to ustrazit
- cookies som dnes znova riadne prelial; nakoniec pojdu dole za 5 dni odteraz = 70 den kvetu, po 10tich dnoch preplachu. trichomy su uz takmer tam kde maju byt, mohlo by to byt tak akurat, mozno mierne prezrete
- sisky su ako sutre, rastu nanich male chvostiky (foxtail). aroma nic specialne, zda sa mi taka naftova
- dnes som spracoval a navazil cookies po 5dnoch susenia. pocty su nasledovne: trim/balast 5g, mensie sisky 25g, vrcholovky 45g; ratam ze pocas curingu este nieco stratia tak poviem 65g
- pripomeniem ze MOB mal 50g a tak toto kolo som skoncil na 115g; zatial moj najlepsi vysledok a najkrajsie rastliny ake sa mi podarili
- v stane uz kvitnu 3 klony MOBu, momentalne 15-ty den kvetu - priebeh tu uz postovat nebudem (nuda). lejem im tak isto ako tym pokosenym rastlinam