Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Update : 30.6 jsem musel odjet na 9 dni pryc...mam 30L poty..zalito bylo 12 litry kazdy pot...kdyz jsem se vratil,nestacil jsem se divit :-D ...prepinal jsem na kvet 20.6,tak ze jsem odjel v tu nejhorsi moznou dodu :-D... tak jsem zvedavy co z toto bude...doufam,ze uz to nevyroste..jinak to budu muset polamat :-D
14 dni pred finishem...uz leju jen destovku...na to jaky to byl punk a prvni pokus v takhle malym boxu s timto svetlem tak budu spokojeny(palice jak sutry)...ted jsem opet 4 dni nebyl doma a kytky v klidu.
14 dni pred finishem...uz leju jen destovku...na to jaky to byl punk a prvni pokus v takhle malym boxu s timto svetlem tak budu spokojeny(palice jak sutry)...ted jsem opet 4 dni nebyl doma a kytky v klidu.
Ja jsem to uz vzdal, to pridavani fotek je ciste maturovani...amen
-------------------------------------------------------------------------
Piko je cesta.
Neviem, či správna, ale určite rýchlejšia.
-------------------------------------------------------------------------
In memory of Sergey Chaplygin. /Чаплы́гин/
Zdravim Vazeni,tak vcera jsem po prijezdu domu zvazil muj presuseny pest a byl jsem velice mile prekvapen..celkova spotreba 215W(LED+ofuk+odtah)
a celkova vaha 120 topovek a 45spodku..Jsem opravdu velice mile prekvapen v takto malem prostoru jsem jel poprve a hodne veci jsem zanedbal + jedna kytka po prepnuti na kvet chcipla konkretne NL od SS.
Tak ze pristi rok vychytam a zkusim jeste jednou v takhle malym boxiku a uvidime jestli se dostanu pres 200..Jinak svetlo bylo COB Citizen a jak uz jsem kdysi postoval jeden akademicky clanek ..neni to vse jen o lumenech..Tohle svetlo ma nejakych 118l/w coz zdaleka nedosahuje efektivity jako Cree nebo Bridgelux..Samozrejme ze vsichni vime,ze to neni jen o svetle viz riskmc ktery ve svem aktualnim kole z mega chciplich klonu vytvoril mega super kytky.