Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravicko , mam tu dnesne fotos .. stale hladam pricinu divneho rastu Purple .. podozrievam z toho svetlo , ktore na ne pieklo z 20 cm .. na prvy pohlad vidno rozdiel medzi vrcholmi a nizsimi poschodiami .. vrsky dokonca maju akoby spalene trichomy (pozeral som to aj mikroskopom) .. listy ktore boli na priamom svetle vyzeraju horsie ako tie v tieni .. kukaj fotky ..
Purple
1) vrch
2) list na svetle
3) ta ista vetvicka len o par poschodi nizsie
4) list z tiena .. znova ta ista vetvicka (ten povlak by malo byt Polyversum)
.. rastu v hline 26. den .. zacali si na nich pochutnavat svilusky.. najhorsi list som urval a skontroloval mikroskopom .. podarilo sa mi najst jednu dospelu , jemne pavucinky a mini oranzove gulicky (vajicka?) .. kazdopadne dostanu postrek Vertimec
1) fešandy
2) jedna z nich ma roz3jku
.. coo ale s nimi ? do konca toho kola mam este 20 dni podla seed banky a to uz asi budu prerastene .. mozem ich este vysadit out v lese ? stihnu este nieco ukazat alebo je to uz neskoro ?
Vertimec je tvrdá chemka, 20 dní pred koncom by som to určite nedal....použi Kvakosov tabakový postrek! Prípaden niečo z komerčných ekologických postrekov...
prípadne nasaď bio-agens https://www.bioagens-sk.eu/phytosei...is-100-ks-/-bal
von to nedávaj, to je kravina!!!! /okrem iného zmena svetelnej periody...atď /
k deficitu vápnika. čo si spomínal v Madiho vlákne - tento jav bol pozorovaný niekoľkými členmi. Je to špecifikum tohoto svetla pri určitých setupoch.... Rieši sa to úpravou pomeru hnojiva, zvýšením zložky s vápnikom. Hnojivo, ktoré ideš nepoznám, treba si to naštudovať, prípadne ak ideš dažďovku, alebo demi vodu, tak pridaj vačší pomer "tvrdšej" vody z vodovodu.
zdravicko growers dnesne fotky .. uz ideme z kopca .. do konca ostava cca 10-15dni "papierovo" a mikroskop hovori, ze sa to pomaly zakaluje .. vcera dostali preplach , kazda 10l odstatej vody, ph 6,5 .. odteraz uz len voda a enzymy .. mam pocit , ze herecky zacali priberat uvidime ako sa ukazu vo finale .. uz sa neviem dockat ..