Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dnes som bol na poslednú kontrolu pred kosou. Automaty a fialové pheno S6 dostali nohy. Ostala mi jedna rastlina ktorá potrebuje ešte tak 10 dní. Tak dúfam že aspoň túto stihnem zobrať ja.
Tak dnes ráno som bol pre poslednu rastlinu ktorú nenašli. Omyl našli predbehli ma. Takže tento rok outdoor končím so 100% stratou. Dámy a páni držím vám palce nech si pozbierate čo ste si zasadili. Idem si plakať do perín a večer rozsvecujem box. Čau
ZDRAVÍM kolegové já taky vždy před sklizní jsem jak na jehlách jestli při další návštěvě tam kitičky ještě budou,jsou to nervy ale letos jsem měl štěstí a čorky se mi vyhli.Přesto nenechám na OUT. dopustit sluníčko je sluníčko.Držím palec na další sezony OUTDORISTI.
Ten serious 6 vypadá dobře,sice raketa za ty semena ale asi taky zkusím příští rok!jestli má všechny tři plusy (vypadá,chutná,,zhuluje)jaknás říkají kluci se to vylati
Letos sem venku vysadil po pár letech, právě kvuli čorkám. Přestalo mě bavit to že se člověk celý léto těší, pečuje a pak si tvojí úrodu vyhulí nějakej zmr*. Nicméně letos sem zkusil opět vysadit ven a nelituju. Od kámoše sem dostal klony právě Serious 6 a na jaře je rozhodně sázim znova. Kytky byly zralý v polovině září, což je krása vzhledem k podnebí jaký tady v těch opičích horách máme. Většina kytek mi tady nikdy pořádně nedozrála takže 6 jedině doporučuju