Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od fikus37 Když už jsme u těch semen, tak včera sedíme na pivku a toto mi přistálo před ksichtem. Slováci dělají semena. Pak že na Slovensku je to na chuja.
Zdar,
o tyhle bance uz jsem slysel pred asi 2 lety...porad rozjizdeli webove stranky a porad tam nic nebylo...tak uz konecne asi neco nakrizili...mohlo by se to zkusit..zacinajici podnikatele mai vetsinou dobry material ;-)
Původní příspěvek od DrGrinspoon fikus tie semená im (údajne ) robí niekto v Španielsku - neviem či je to pravda alebo sa jedná o zakrývací manéver ale čo viem sú na trhu tak cca 2 roky
No na Slovensku se normálně prodávají semena, ale asi to tam nemůžou selektovat. Takže asi to dováží. Dostal jsem na zkoušku jeden automat critical xxl, tak to prdu zítra na zahradu. Pak napíšu jaké to mají.
Risc, pokud to chceš promazat, tak napiš adminovi. Je to trochu mimo téma.
Tak dneškem to začiná večer dám kličit pět kusu silver haze od vision seeds z holandu nevim kolik jich vykliči mam v zaloze další semena
Plus dnes dam pod ledku prvni osazenstvo budeto cold thunder od kera seeds uz rosze cca od kvetna za oknem viz foto
Původní příspěvek od riskmc Tak dneškem to začiná večer dám kličit pět kusu silver haze od vision seeds z holandu nevim kolik jich vykliči mam v zaloze další semena
Plus dnes dam pod ledku prvni osazenstvo budeto cold thunder od kera seeds uz rosze cca od kvetna za oknem viz foto
Zdar. Držim palec a na Silvera sa teším. Môžme porovnať s SSH od Mr. Nice. Mal si aj niečo ine od VISION?
Tatra Seeds si to dávajú robiť v Spaine. V podstate to len balia do svojich etikiet. Mal som zatiaĺ ich drahší BLUE LEMON THAI. Dva ks. Jedna mrdka a druhá bola pekná štruktúrou ale strašne spomalena. Tak som ju zrušil. Ostatné semenáce z iných baniek, čo som sadil spoločne boli trikrát také. Zatial to vyzerá na úroveň Bulk Seeds Bank a podobne. Idu na to hlavne po obchodnej stránke..... plne komerčný look....aj keď nech sa im darí. S pozdravom Shivasambhu
Nech to rastie. S pozdravom Shiva
Naposledy upravil shivasambhu 07-06-2018 v 13:30 PM
JJ Vision Seeds jsem jel naposledy tak pres 5 lety automaty a byly to super kytky konkretne WW ..ted uz nic moc...me se zda,ze cim dyl ta urcita banka pusobi na trhu tim je to horsi...ted jsem opet hodil do hliny 5x NL od SS a 2 kytky uplne mrdky a sly na kompost!
At je na co divat dostal jsem hnojiva ghe 3slozka. Tak je otestujem cold thunder od minula trachu zezloutl nekvalitni ph a bez hnojiv cca 1,5mesice od vykliceni . Cca minulej tejden sla pod led mp chip 150w zde se projevuje nedostatecny dusik viz fito
Tak dalsi info jelikoz vision seeds nulova klicivost tak musim pockat na semena sumo seeds sweet harlem disel to je velmi kvalitni odruda krasny vynos i vune vzhled na jednicku ale ty musi prijit ze spainu cca 2 tydny rezi az cca 3tydny tak uvidime co bude driv ale jestli mi nekdo kvalitni nabydne 5ks nejake dobre genetiky tak piste pm cim driv to rozjedu tim driv to otestujem
Sam sem zvedavej co to bude za vzorek gue mi dnes stornoval obednavku kua tak schanim dal kdyby nekdo vedel o 60ks rezu tak piste pm fakt nutne schanim a do vidne pro hivna nejedu