Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Voňajú už dosť ale ešte to nieje extrém.. Rhino Ryder ma krásnu vonu dosť prenikavu a presne takú ako keď som ho išiel v boxe.. Hneď vieš ze to je on keď ho cítiš.. Vonia tak stiplavo ovocne. Pineapple Expres ešte nevonia nejako lebo začal kvitnúť odost neskôr ako ostatné tak zatial nič iba tak trochu ovocne.. To napíšem až tak za 2 tyzdne ako vonia keď už bude riadne kvitnut
Opelil som spodné vetvičky MAZAR fem pelom ktorí je nachystany na Mazara len ten je ešte mladý tak ešte 2 tyzdne bude musieť počkať, tak prečo nevyužiť fem pel ešte k tomu keď je z auto Mazara a urobil som tak aj na podnety od kamošky 😉 je to v celku aj dobrý napad keďže obe genetiky sú vecsieho vzrastu.. Mohla by byť stoho celkom dobra genetika (limitovaná edicia) 😀
Niektoré pôjdu do 2 týždňov ale Pineapple Expres ta ma ešte veru čas.. Ta začala kvitnut ako posledná dlho rástla tým padom bude trvať o niečo dlhšie ako ostatné typujem tak o dva tyzdne dlhsie ako ostatné