Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
vypada to jak okopcenej clanek.
O organice me poucovat nemusis , neni to tak dlouho kdy si to zkousel poprve.
Me je jedno jak bude pokracovat, jen ti s klidem muzu rict ze tam ma spatny oh , nebo deficit mg. A jinych stopovych prvku.
Vetsinou staci zalit jednou mg, tim se nic nepokazi.
Cpat peroxid do organiky je uplna blbost dle me. I kdy kamosovi to funguje celkem na klid , ja bych to tam nelil.
Nechame dohadu , problemem si musi projit kazdej sam a z toho se pouci.
Původní příspěvek od BRooT Hořčík se projevuje jinak . Tyhle výkřiky fakt miluju , kluk jede poprvý indoor a nějaký nedochudce mu začne cpat do hlavy blbosti .
Zkus je nechat trochu víc proschnout
A prosím prosím , ze to na stěnách není alobal ? 😂
Hele na začátek moc pěkný . Můj názor , když nechávas naklíčit semínka tak 24/0 je blbost , semínka správně mají klíčit ve tmě , až když se objeví šlahoun tak začít svítit. Bio canna není úplně organická řada hnojiv, neboli je to částečně organické hnojivo a částečně minerální , ty minerály jsou získávány ekologicky šetrnou metodou , proto Bio-canna . Ale z větší části je to organická jak říkáš . To je další vec , organická hnojiva by neměla být moc v teple tak si hlídej kolik máš stupňů v ty míst osti uprostřed co používáš jako sklad .
Ať se daří
DIk za chvalu. Ale nechvalme den pred vecerem
Barvy jsou samozrejmne velmi zkreslene. Prikladam "real" foto se svetlem stazenym na 60W.
Co pozoruju tak urcite nedostatek P a Ca. Je tady na to upozorneni od lidi co maji Vero a cetl jsem to i na jinych serverech. Zitra pridam do zalivky.
S proschnutim je trochu problem (trva to 4 dny). Mam vysokou vlhkost 70-80% Asi me nemine odvlhcovac. Ale spis kvuli kvetu nez kvuli vysychani.
Ne alobal to neni Je to mylar folie (cely box) a na kvet tam uz konecne dam Orcu co se tu vali uz 3 tydny
Seminka byla zakryta. Svetlo jsem musel pouzit jako topeni. Mam mistnost na severo-vychod prakticky v lese a je tu docela kosa. Priste uz bude topna podlozka.
Na fotce: obe vpravo J47, uprostred dole BJ, zbytek AP
Zdar chlapi, za mě podle fotek to vypadá jako lehce málo dusíku. V růstové fázi by to odpovídalo, P by odpovídal spíše až v pozdní květove fázi.. Ale za me jen lehce. Jinak vypadají celkem spokojená :-) pěkne na první pěst :-)
BRooT: Dik za upozorneni, vypada to, ze to bylo prelito. Jak jsem to prepnul na 12, tepr ted poradne chlastaji. Zalevam co dva dny a je to hodne proschle.
Navic me hasici na den vystehovali z baraku. Nebudu psat proc, ale neni prijemne, kdyz se vam banda hasicu ze tri aut mota kolem. Pozar to nastesti nebyl. Jen dementni soused. Bohuzel jsem musel zlikvidovat venek (kytky co jsem vyradil z boxu).
Svetlo jsem nechal jen na 300W dle puvodniho odhadu pro tento rozmer boxu. Rekl bych, ze zamer se vydaril a 4xCOB do obdelniku je pro tento prostor, dle meho, lepsi, nez 3xCOB vedle sebe.
Kytky zastavily rust cca 20 den kvetu.
AP (2x vlevo) a J47 (2x vpravo) maji cca 45 cm a BJ (2x uprosdtred) cca 35 cm. Oba BJ jsem musel podlozit.
Pred 2 dny proplach (6L kazda): Destovka + Cannazym EC: 0.3 Ph: 6.7. Ph snizeno limetkou - je sezona Mojita!! Citrony nemam
Vytok EC: 1.00 - 1.15 Ph: 6.8
Den: 25-27°C/45-50% Noc: 20-21°C/55-65%
Hnojeni Biocanna dle vyrobce (vysoké napájení).
foto 3: vstupni "filtr" po 52 dnech (sanitarni den)
O prazdninach nebylo moc casu, takze dokonceni az ted.
Nekdy kolem 40 dne kvetu se zasekl automat na svetlo (SONOFF POW) a svitil jsem 4 dny v kuse. Samozrejmne to byly jedine 4 dny kdy jsem vytahl paty z baraku
Kytky to vzali docela gut.
Sklizel jsem 54. den kvetu, celkem 85 dni. Kazda kytka byla dvakrat.
Vysledek (susina cca 62% rH):
Afghan Power 93g
Black Jack 77g
Jack 47 84g Celkem 254g
Jeste to zraje, smoke report dodam. Predem prozradim, ze AF je opravdu zabijak