Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zatiaľ sa nič prevratného nedeje, vlastne okrem extrémne vysokých teplôt pod HPS (35C) počas horúcich dní. Čo sa určite prejaví na konečnom výsledku, ale s tým sa počítalo. Do dnešného dňa vcelku pohodový pest.
Původní příspěvek od ssmokyy Jedes čistý kokos ? Vyzkousej příští kolo namichat s perlitem 50/50 nebo se dá koupit už namichanej 👍
Jinak všiml jsem se ze každé kolo jedes jiné hnojiva je to z nějakého důvodu nebo jen zkousis ? Já jedu už několik let jib ale už mě začínají srat deficity Ikdyz průběžně doplňuji cal mag a stejně s tím Furt bojuji u některých genetik takže taky uvažuju o canne tak jsem zvedavej klony beres Furt od Bárta ?
Klony od Bárta ?! Tak ty seš ten chuligán, kvůli kterýmu se moje objednávka u Barta posunula o týden !!!
JIDB je obarvená sračka
Canna myslím, že ti sedne, v jejich A+B Coco je fakt pecka. Ještě bych doporučil Cannazyme, suprová věc i v kokosu, vyzkoušeno
Jinak držím palce, vypadá to fakt suprově !
A malý dotaz . V příspěvku 4 píšeš 400W Led vs 400HPS, si tu LED stáhnul na 400 na růst nebo ses jen upsal ? Díkes K+ za srování
Ahoj kolegovia, vážim si Vašej pochvaly. Potešila, ďakujem.
citace:
Původní příspěvek od crazyn Pěknýýý , na jakém Ec jsi momentálně ?
Ec 1,5 pH 6,1
citace:
Původní příspěvek od GrowPlace Klubucek pane
citace:
Původní příspěvek od BRooT
Canna myslím, že ti sedne, v jejich A+B Coco je fakt pecka. Ještě bych doporučil Cannazyme, suprová věc i v kokosu, vyzkoušeno
Jinak držím palce, vypadá to fakt suprově !
A malý dotaz . V příspěvku 4 píšeš 400W Led vs 400HPS, si tu LED stáhnul na 400 na růst nebo ses jen upsal ? Díkes K+ za srování
Dík za tip, vyskúšam cannazyme, teraz dávam AH enzýmy. Inak Canna je super, len mohla byť koncentrovanejšia, budem rád keď mi vydrží na tento pest (18ks).
Na začiatku pestu boli priesady pod rovnakou vatážou, chcel som vidieť ako sa budú chovať. Po presadení do finálnych som prepol panel na plnú paľbu. Je to aj vidieť na foto, že HPS zaostáva . Za čo môže vatáž, ale aj vysoké teploty na ktoré nemám bohužiaľ žiaden pozitívny vplyv. Uvidím na výsledku.
Pri všetkej monotónnosti máme tu ďalší up. Pod LEd panelom začína byť ec 1,5 na hranici podvýživy. Musím radikálne pridať na kŕmení, ec 2,0. Pár dní som si ich nevšímal a hups začali zhadzovať spodné listy. HPS časť posádky nemá okrem vysokých teplôt, ktoré zvláda prekvapivo dobre, žiadne iné neduhy. Preventívne aj im naordinujem zvýšené ec, veď kto by sa s tým sral.
PS: Večer ak nezabudnem, nahodím fotky po zhasnutí lampy. Majte sa.
Původní příspěvek od AkatronChronic Jak koukám tak koukám přijde mi to hodně moc podobný 👌😊 jak to vypadá na živo?
Vidíš nějaký podstatný rozdíl?
Jinak velice velice pěkné Krobe! 🤩👌👌👌
Ahoj, pod LEd sú tam neskutočné šutre a HPS ide tradične do objemu aj keď sa podľa fotiek nezdá. Dnes LEd 35/12, snáď ešte čo to predvedie. Sodík 39/12 sa hlavne pasuje s neskutočne vysokou teplotou 35C za svetla, čo bude mať výrazný vplyv na výsledok. Za mňa jednoznačne vedie LEd tvrdosťou a stavbou rastlín. Ostatné posúdim až keď pokosím. Som rád, že sa Ti pest páči.
Pomaly sa blíži finále a čože by to bolo za pest, keby sa tesne pred koncom niečo neposralo? Svilušky začali úradovať špiny, našťastie nestihnú narobiť škody.
Obrázky vo farbách . Kosa je predo dvermi, preplachujem už kompet HPS aj LEd. Ohlásim sa až pri výsledku ktorý bude na konci pestu. Dovtedy v podstate niet čo fotiť .