Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar,tak automaty trochu popojeli taky to nejaka mršina podhrabla a žijou mají cca kolem 20dni od vykličeni si myslim že slabota banka uvadi nejakych1O tydnu .
Zdar doma mi zustali 2seminka jedno bylo wappa ,a další super skunk jako darek k legalizaci.Řikam si co snima doma ješte je mužu nekde prdnut ven no vikličilo jen 1tak šlo na tyden do jiffi a dnes do zemne jama a20l substratu .
Původní příspěvek od sakumprdum Zdar doma mi zustali 2seminka jedno bylo wappa ,a další super skunk jako darek k legalizaci.Řikam si co snima doma ješte je mužu nekde prdnut ven no vikličilo jen 1tak šlo na tyden do jiffi a dnes do zemne jama a20l substratu .
Nazdárek taky jsem si pořídil Wappy mám 4 kusy a jsou starý přesně 16 dní myslím že rostou pěkně ale jsem amatér tak nemůžu moc posoudit 😁
Kyblíky jsou 15l mě připadají takový moc vytáhlí snad nebudou moc řídký oproti Amnesii co pestuji jsou chudší,ale zase jsou tam jen chvíli,amnesky mi moc nevyrostly mají 25cm a už jsou v pěkným květu,ale jak říkám jsem amatér a moc sem je rozmazloval proto asi zakrsly...ale teď už vím méně je někdy lépe než více 😁😁
No hele ani já jsem to netušil,a přiznám se vůbec neznám ten model vybral jsem ho protože vyhrál nějaké ocenění..no snad nedopadne jak zakrslá amneska ikdyz teď nejsem tak starostlivej mají větší volnost 😁 a paradoxně se jim daří lépe