Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cus,,SLIMACI )) Takze chci tu vsem poradit, jak na ne??? Sul,pisek,zelezna tycinka na ktere nechate zaziva umrit slimaka,nebostika maji nejradej chovaji se jak kanibalove, pak uz staci zbyrat a obcas dat noveho Sklinka s pivem v zemi kam muzou zajit na posledni Zalivat jen u stonku dokud neni kytka veci min 20cm.. Ja osobne volim pisek a smeji se Je vic spusoubu ale pisek je pisek!!! Skuste najit sneka a trochu poprasit piskem a odpadne VTIP: Jakej je rozdil mezi Slimakem a Snekem? Tak snek ma ulitu a slimak ten je bezdovec ))
Tak mam jeste za oknem 5 cold thunder kera seeds 4 dam ven na nove misto a do hliny co zbyla a jednu dam do 20l kalfasu na zahradu tyhle rostlinky budu hnojit complet biobizz viz foto
Původní příspěvek od riskmc Mam choutky zasadit jeste na par mistech co byste radili za modeli semena seedbanka jen piste vo dozraje pulka zari a ke to bomba
Cus,
zkus top 44, pár zdejších mazáku ti určitě neco nařeže.. nebo hybrids from hell od esbeho, šecko je to šlechta z dánska, u nás ti vše dojede v do konce září.
Tak jeste koupim s.a.d fast verzi od sweet seeds asi 7ks ty oujdou na zahradu plus mazara nezatemnujem tak ho presadim do volne zeme at poradne naroste a vedle nej dam do zeme cold thunder jeste premyslim o maroc roque od suma seeds asi vezmu 3ks
Ty jsi to rozjel ve velkem :-D Ja mam letos venku 5x C+ tak jsem zvedavej co se z toto urodi...kytky jsem mel od konce brezna v boxu a ted uz maji venku 70cm...to budou zase stromy :-D
At to roste!
tak zalezi jaky porost se ti vyvrbi:-) ja mam pole,kde se o nej staraji,
nechavaji ho i ladem,pak se na podzim zaora a na jare jedes osivo:-D
pred 4lety jsem mel 700g suseneho na kytce a to jsem jeste olamal spodky a daroval na masti,jelikoz se mi s tim nechtelo prcat a strihat to:-)
to jsem jeste nemel trimr:-)
já jel loňi jacka herera od fair seeds kytka nádherná přes 2m zdravá ale co stoho když začala kvést až v 2pulce září takže nedozrála a z bídou 80g.už odnich nebudu brát.
No jo no me zase loni ponicil vsechny kytky WhiteBerry od ParadiseSeeds orkan kterej se prohnal pres Stredocesky kraj ;-)
U outu je to nekdy loterie...muzes mit super pudu,strain na nasi zem.sirku a pak ti prijde maga krupobiti a mas jen pul kytky....
Ja se letos chystam jeste vysadit ty fast semena co ted hodne bank dela...jsem zvedavej co z toto vyroste...